La multi ani, Florentina MPFM2!


flori-mpfm2

Florentina, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. A implinit 26 de ani.

La multi ani, Florentina!

Ce mesaj aveti pentru ea in aceasta zi importanta din viata ei?

10 comentarii la “La multi ani, Florentina MPFM2!”

  1. 10
    Dora Says:

    Mult noroc și fericire în viață. În ultima parte a competiției ai fost prea dură cu Lorena și cu Răzvan, nu cred că asta ești tu! Mi-ai plăcut mai mult în restul emisiunilor, am văzut că ești cerebrală, că nu faci un cuplu de dragul premiului, dar certurile tale cu dna Elena și cu Răzvan m-au dezamăgit. sper să formezi un cuplu frumos cu băiatul din Viena și să ai un viitor fericit.

  2. 9
    merry Says:

    La multi Ani Flori, eheei ce mai baieti sunt in sezonul asta, voi nu ati avut pe cine pune ochi, asta e fiecare cu norocul ei dar sa mai vii pe la MPFM3.

  3. 8
    Maia Says:

    Urat caracter!!!
    Numai dupa interes!!!

  4. 7
    elena Says:

    ingamfata asta merita un mare sut in fund ,o taranca nerusinata cu iz de fandosita rusine fatuca sa- ti fie ,una ca tine ne face tara de rusine ,rusine tie si familiei care nu ti -au dat cei 7 ani de acasa o sa te mariti la pastele cailor vipera cu corn ce estiiii

  5. 6
    intransigentul Says:

    LA MULTI ANI ! FLORENTINA.Amestecadu te cu mediocrii spre sfarsitul concursului ai dezamagit si in acelas timp facilitat destramarea unui cuplu fragil Cosmin Cristina si ramanerea in tabloul final a mediocrilor Cornelia Dragos. penibili mai ales Cornelia pana la sfarsit.Ai dovedit ca ai caracterul lui Florin cand ai jignit grosolan pe Elena si Razvan care au fost alaturi de tine un timp si sustinatorii lor.

  6. 5
    elena Says:

    La multi ani! sa fii fericita si iubita pentru ca meriti.Sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata.Multi pupici.

  7. 4
    sorina Says:

    la multi ani FLORICICA

  8. 3
    Angelica Says:

    LA MULTI ANI – FLORENTINA! Mi-ai placut de la inceputul concursului, nu te-am inteles spre final. Oricum iti doresc tot ce este mai bun pe lume, un baiat pe gustul tau si sa auzim si de o nunta!

  9. 2
    monique Says:

    La multi ani Florentina! Esti o frumoasa, o desteapta, te-am sustinut si iti doresc sa fii fericita in viata!

  10. 1
    Tilda Says:

    LA MULTI ANI draga FLORENTINA ! Sa fi fericita, iubita , apreciata …MERITI !Iti doresc tot binele din lume.

    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969612_521288074610458_2090170267_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005821_529281363811129_233874022_n.jpg

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free