MPFM3: Oana, 25 de ani, Bacau


oana-mpfm3

Oana a intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, cu gandul de a-si gasi jumatatea si a se casatori. Are 25 de ani, vine din Bacau si este in zodia fecioara.

A terminat Facultatea de Drept si lucreaza ca educatoare.

Oana se caracterizeaza ca fiind o persoana sincera, ambitioasa, nonconformista, optimista si foarte vorbareata.

A avut o relatie de 8 ani de zile cu pauze si s-au despartit definitiv in decembrie. De aceea, Oana cauta perfectiunea. Isi doreste un baiat brunet, atletic, inat, inteligent, ten masliniu si ochii verzi.

Oana nu accepta un baiat mai mic de 23 de ani.

Ce parere aveti de concurenta Oana?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “MPFM3: Oana, 25 de ani, Bacau”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    catalina Says:

    Buna ziua. Este pentru prima oara cand scriu in emisiune un mesaj,dar nu am putut rezista. Un om care reproseaza unei femei la care pretinde si ca a avut sentimente pt ea orice lucru legat de mancare cand o portie de mancare i-o dai si unui strain,este jalnic,ultimul om din pc meu de vedere.sfatulmeu pt oana este ca nu as sta o clipa langa un asemenea om daca se poate numi oom! Nici daca ar fi ultimul barbat din lume nu din emisiune. Un astfel de barbat iti va reprosa toata viata orice ,si daca va manca 2 firimituri de paine in plus .oricat ai iubi sau ti-ai dori sa obti ceva in viata,in emisiune ,o femeie nu se poate umili astfel.cred ca poate obtine ce isi doreste in viata si fara un astfel de om! Multumesc. Paste fericit tuturor celor din casa va doresc.

  2. 9
    Corina Maria Dogaru Says:

    La multi ani Oana si Viorel!!!Sunteti favoritii nostri!!!Nu lasati pe nimeni sa va desparta!!Va pupam,Corina,Ramona si Florin din Cipru!!

  3. 8
    Chirtea Liliana Says:

    Oana,esti preferata mea de la inceputul acestei competitii.Te potrivesti de minune cu Viorel,nu va mai certati…le faci pe plac dusmanilor. V a iubesc si va sustin pana la sfarsit.Daca va casatoriti. vreau sa va cunun… sunt din Iasi.Doamna Aurica,aveti grija de finii mei,va pup pe toti trei.

  4. 7
    LUCINSCHI COZMA Says:

    Bravo OANA esti cea mai.buna,te sustinem.DOINA si PUIU LUCINSCHI .

  5. 6
    Ariana Says:

    Oana esti favorita mea de cum ai deschis gura.Esti educata,cu muuuult bun simt,respectuoasa.Regre uneori ca ai nimerit in satra asta de emisiune,burdusita de caractere infecte,parsive,mizerabile,inculte…..te voi sustine pana la final.Esti o fata cu un comportament nefiresc de bun pentru zilele in care traim.Ferice de parintii tai,frumoasa educatie ti-au dat si tu ai acceptat sa fii indrumata de ei,iar pentru asta ,eu,iiti multumesc.E o placere sa te aud vorbind in cloaca aceea de agramati,de prosti….Sper sa rezisti in tiganiada….

  6. 5
    florin Says:

    buna oana esti o fata draguta si foarte frumoasa iti doresc mult succes la mireasa pt fiul meu si sa iti gasesti baiatul potrivit as dori sa fim prieten pe fb trimitemi cere de prietenie adrsaa mea de fb florynelmanuel.iordache@facebook.com

  7. 4
    Mariana Says:

    OANA, CEA MAI FRUMOASA ,CEA MAI DESTEAPTA SI BINE EDUCATA FATA DIN CONCURS ! INVIDIATA DE CELELALTE FETE CARE NU SUNT LA INALTIMEA EI . FELICITARI OANEI SI PARINTILOR EI ! MULT SUCCES ,OANA !

  8. 3
    cristi Says:

    Vei fi favorita noastra……….

  9. 2
    Tilda Says:

    Imi place, cred ca va fi intre preferatele mele! o sa-l sustin.

  10. 1
    irina Says:

    bafta Oana, te sustinem si suntem cu gandul mereu la tine, poop

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free