MPFM3: Oana, 25 de ani, Bacau


oana-mpfm3

Oana a intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, cu gandul de a-si gasi jumatatea si a se casatori. Are 25 de ani, vine din Bacau si este in zodia fecioara.

A terminat Facultatea de Drept si lucreaza ca educatoare.

Oana se caracterizeaza ca fiind o persoana sincera, ambitioasa, nonconformista, optimista si foarte vorbareata.

A avut o relatie de 8 ani de zile cu pauze si s-au despartit definitiv in decembrie. De aceea, Oana cauta perfectiunea. Isi doreste un baiat brunet, atletic, inat, inteligent, ten masliniu si ochii verzi.

Oana nu accepta un baiat mai mic de 23 de ani.

Ce parere aveti de concurenta Oana?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “MPFM3: Oana, 25 de ani, Bacau”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    adam Says:

    Oana, fii demna si demonstreazale tuturor ca esti superioara lor, fii calma si batei cu argumentele lor.

  2. 11
    Unom Says:

    Le cam da clasa celitlalti, desi recunosc ca nu este ce trebuie! Practic toți s au înscris pentru bani! Teoretic nu prea recunosc! Oana a recunoscut cand a fost întrebată , nu ca cineva ar fi avaut dubii in privința unuia din concurenti. Respect Oana Pt ca :
    1. Ea nu-i jignește deși a fost făcută in toate Felurile ( nu stiu cum nu cedează Pt ca oricare din noi am fi fost acolo va spun ca ce ar fi fost la gura noastră si mai ales in creierul nostru. . Recunoașteți ca-ați fi cedat!)
    2. Este intr-o competiție si se comporta ca atare! Mulți dintre ceilalți concurenti ar trebui descalificati, dar circul aduce rating , plus ca poporul nostru Iubește circul. Ar fi fost plictisitor ca , concurentii sa se comporte ca niște oameni . Sunt acolo ca si cum ar fi pe viața si pe moarte . . cand ma uit IMi aduc aminte de Darwin Si tot ceea ce vorbea despre evolutia Si inmultirea speciilor . .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free