MPFM3: Corina, 20 de ani, Bacau


corina

Corina este cea de-a doua fata care a intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3. Are 20 de ani, vine din Bacau si este in zodia rac.

Corina este in anul 2 la facultatea de inginerie produse alimentare si isi doreste sa devina stewardesa. A lucrat ca barmanita.

Corina isi cauta fericirea in competitia Mireasa pentru fiul meu. Viitorul sot ar trebui sa aiba 1, 70 m, sa fie sincer, iubitor si cu simtul umorului.

Ce parere aveti de concurenta Corina?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “MPFM3: Corina, 20 de ani, Bacau”

  1. 10
    Unom Says:

    Nu-mi doresc sa scriu asta, dar acestei ființe i se potriveste perfect culoarea parului! Ca si personaj așa semăna o cu ceva de-al lui Caragiale ! Este urat sa se vorbească urat la adresa unui om, dar cică persoanele publice își asuma discuțiile de genu’. Eu in locul lui Traian n as tine la Usa casei ASA ceva! Nu ca ar fi de măritat , are abia 20 ani . . Ar trebui sa se faca o Selecție riguroasa, nu sa incantati copii cu sume exorbitante .

  2. 9
    Marian Says:

    nu te lasa balta de spusele oanei veziti de cuplu tau ca va sta forte bine impreuna bravo

  3. 8
    Karina Says:

    Buna ziua , vreau sa-mi argumentez parerea spunand ca nu sunt de acord cu Traian.Sincer,Nu-i vad impreuna.MOTIVUL-Traian nu o iubeste pe Corina,sta cu ea doar pentru bani.Insa si dna Iuliana e o falsa.Cory deschide bine ochii!Asteapta un baiat in Februarie!Ei doi te manipuleaza cum vor.
    Sustin cuplul Raymond-Constantina.Va pup dulce!!!

  4. 7
    marina Says:

    o fata superba,cu mult bun simt si finuta…

  5. 6
    Mita Andreea Catalina Says:

    Corina,Traian si Iuliana si concurentii mei preferati!Ii ador si sper sa se iubeasca, si sa fie castigatori!

  6. 5
    Mihaela Says:

    Este si cea mai frumoasa concurenta, sincera si bine crescuta! Pacat ca excesiva sensibilitate nu o lasa sa iasa in evidenta si altfel!

  7. 4
    monique Says:

    Fara sare si piper! Draguta si atat!

  8. 3
    Mihai ionut Says:

    Vreau sa o intalnesc:d

  9. 2
    alexya Says:

    LA inceput mi-a placut dar azi in emisiune cand a spus ca lea sustinut pe Alin si pe Andreea mi-am schimbat parerea despre ea .

  10. 1
    Tilda Says:

    Pare fata linistita, e simpatica.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free