MPFM3: Constantina, 24 de ani, Craiova


constantina-mpfm3

Constantina este cea de-a treia concurenta ce a pasit increzatoare in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3. Are 24 de ani, este din Craiova, dar a locuit o buna parte de timp in Grecia, mai precis in Insula Creta, unde a lucrat ca si ospatarita.

Constantina se caracterizeaza ca fiind o persoana sociabila, sincera, ambitioasa, romantica si cu simtul umorului. Ea este pasionata de calatorii.

< ![endif]–>A terminat facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor.

Constantina a trait o poveste captivanta de iubire, din care a avut multe de invatat, iar acum isi doreste sa gaseasca un baiat romantic, care sa o iubeasca, sa o respecte si sa o rasfete.

Ce parere aveti de concurenta Constantina?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “MPFM3: Constantina, 24 de ani, Craiova”

  1. 6
    Unom Says:

    jignește ca la mahala si nu fac referire la etnia ei! Acuza acțiuni ale oamenilor mai puțin acuzatoare decât ale ei! Capabilă de orice pentru premiu, chiar
    Mai capabilă decât mulți alții! Poate fi numita oricum , dar nu sincera sau manierata!

  2. 5
    flor Says:

    Constantina, o fata cu picioarele pe pamint, desteapta, calculata si mai ales frumoasa. Ma bucur ca a facut cuplu cu Raymond. Cine seamana seaduna!

  3. 4
    gina Says:

    Frumoasa, inteligenta, sincera, manierata, si dulce….:-)

  4. 3
    andreea Says:

    care e numele complet al constantinei ?

  5. 2
    poli Says:

    Îmi place f mult de Gina successssssssssss!!…………

  6. 1
    Simona-Amalia Says:

    Toate mamele-mi plac pt ca par fete de treaba si sunt si foarte frumoase ! Pot face doar un top 3 mame frumoase : Daniela ( cei mai frumosi ochi ), Iuliana ( impozanta, atrage privirile ca un magnet ) Maria ( iar o doamna bazata ) !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free