Mergem mai departe…


keep-going

Din cauza diferitelor neplaceri create pe blogul meu de ceva timp, mi-am propus sa vin cu acest articol in ideea de a lamuri mai multe lucruri pentru cei care imi viziteaza site-ul.

Pentru inceput vreau sa vin cu vestile bune: am rezolvat problema incarcarii paginilor (sper sa nu mai apara niciodata pagina roz)…deci acum totul se incarca mult mai repede…

De asemenea, problema cu incurcarea nickname-urilor, de asemenea spun ca s-a rezolvat (daca mai apar probleme pe aceasta tema va rog sa ma anuntati)

Acum vine partea mai neplacuta…de curand, printr-o documentare mai amanuntita am descoperit actiuni de trolling pe site-ul meu. Ce inseamna asta? Ei bine, iata:

“trolling este acțiunea deliberată de a perturba activitatea firească a proiectului prin acțiuni ce au scopul de a deturna în mod artificial atenția contribuitorilor către subiecte irelevante (fie irelevante în general, fie irelevante în contextul particular al activității desfășurate acolo unde are loc trolling-ul). Ca atare, trolling-ul este o violare deliberată a regulilor implicite ale spațiilor sociale de pe Internet. Dat fiind că cum scopul Wikipedia este scrierea unei enciclopedii pe baza consensului, încercarea de rea credinţă de a deturna atenția redactorilor către subiecte irelevante este considerată inacceptabilă, în mod similar cu vandalismul; astfel, trolling-ul este motiv de blocare.

Una dintre componentele intrinseci ale trolling-ului este o judecată a valorii acțiunilor sau contribuțiilor altui contribuitor. (Din acest motiv mulți utilizatori consideră trolling-ul ca fiind în esență doar o expresie particulară a afirmației „nu sunt de acord cu tine”; prin urmare cei mai mulți preferă să se orienteze după comportamentul utilizatorului și nu după intențiile presupuse de terți.)” Sursa: ro.wikipedia.org

Promit ca orice urma de astfel de actiune pe blog va fi inlaturata automat, astfel sa putem pastra armonia de odinioara.

Pe aceasta cale tin sa imi cer scuze in mod public fata de toti cei care s-au simtit neindreptatiti pe blogul meu.

De ceva timp anuntam revenirea cu un alt site, complet nou, insa din mai multe motive…de ordin sentimental, tehnic si de ce nu informativ, am decis sa mai aman aceasta decizie. Cel mai probabil voi veni cu mici modificari de design asupra acestei versiuni. Multumesc de intelegere!

Va astept cu drag sa fiti in continuare alaturi de mine!

13 comentarii la “Mergem mai departe…”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Admin Says:

    Multumesc, Violeta! Ma bucur sa aud asta!

  2. 12
    Violeta Says:

    Eu nu am avut probleme, nici cu scrisul, nici cu preluarea comentariului. Nu a mai aparut pagina roz goala, a incarcat repede . Eu utilizez Mozilla Firefox ca web browser.

  3. 11
    Admin Says:

    se incarca greu site-ul? ti-a mai aparut pagina roz goala? da-mi detalii te rog…se incarca greu pentru ca este f accesat …incerc sa rezolv

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free