Mergem mai departe…


keep-going

Din cauza diferitelor neplaceri create pe blogul meu de ceva timp, mi-am propus sa vin cu acest articol in ideea de a lamuri mai multe lucruri pentru cei care imi viziteaza site-ul.

Pentru inceput vreau sa vin cu vestile bune: am rezolvat problema incarcarii paginilor (sper sa nu mai apara niciodata pagina roz)…deci acum totul se incarca mult mai repede…

De asemenea, problema cu incurcarea nickname-urilor, de asemenea spun ca s-a rezolvat (daca mai apar probleme pe aceasta tema va rog sa ma anuntati)

Acum vine partea mai neplacuta…de curand, printr-o documentare mai amanuntita am descoperit actiuni de trolling pe site-ul meu. Ce inseamna asta? Ei bine, iata:

“trolling este acțiunea deliberată de a perturba activitatea firească a proiectului prin acțiuni ce au scopul de a deturna în mod artificial atenția contribuitorilor către subiecte irelevante (fie irelevante în general, fie irelevante în contextul particular al activității desfășurate acolo unde are loc trolling-ul). Ca atare, trolling-ul este o violare deliberată a regulilor implicite ale spațiilor sociale de pe Internet. Dat fiind că cum scopul Wikipedia este scrierea unei enciclopedii pe baza consensului, încercarea de rea credinţă de a deturna atenția redactorilor către subiecte irelevante este considerată inacceptabilă, în mod similar cu vandalismul; astfel, trolling-ul este motiv de blocare.

Una dintre componentele intrinseci ale trolling-ului este o judecată a valorii acțiunilor sau contribuțiilor altui contribuitor. (Din acest motiv mulți utilizatori consideră trolling-ul ca fiind în esență doar o expresie particulară a afirmației „nu sunt de acord cu tine”; prin urmare cei mai mulți preferă să se orienteze după comportamentul utilizatorului și nu după intențiile presupuse de terți.)” Sursa: ro.wikipedia.org

Promit ca orice urma de astfel de actiune pe blog va fi inlaturata automat, astfel sa putem pastra armonia de odinioara.

Pe aceasta cale tin sa imi cer scuze in mod public fata de toti cei care s-au simtit neindreptatiti pe blogul meu.

De ceva timp anuntam revenirea cu un alt site, complet nou, insa din mai multe motive…de ordin sentimental, tehnic si de ce nu informativ, am decis sa mai aman aceasta decizie. Cel mai probabil voi veni cu mici modificari de design asupra acestei versiuni. Multumesc de intelegere!

Va astept cu drag sa fiti in continuare alaturi de mine!

13 comentarii la “Mergem mai departe…”

  1. 1
    Tilda Says:

    Multumim draga Raluca( Adminuta noastra)!

  2. 2
    Violeta Says:

    Da,da, da! Pastreaza Raluca intacta casuta noastra! Este aici o camaruta care pastreaza in casete inimile noastre. Eu din cand in cand, mai deschid casetele si ma cufund in parfumul lor. Este o lume vie in interiorul casutei si daca deschizi paginile, chiar de la deschiderea casutei, vei gasi trairi, impresii, comentarii multe si frumoase. Multi oameni frumosi la suflet ti-au calcat pragul, draga Raluca!
    Si mie mi s-a parut o actiune de subminare a blog-ului tau si intetionam sa-ti trimit zilele acestea un mail in care sa-ti semnalez consecintele afisarii acestor ineptii.
    Am fost pe aceeasi lungime de unda! Citeste ceea ce scriam aseara pe fb referitor la “rautatile” din casuta :
    “Raluca greseste ca le posteaza, acestea sunt de fapt subminari ale blogului ei, apar cu regularitate sub denumiri de useri diferiti si se vad si rezultatele, postarile sunt din ce in ce mai rare . Este o actiune sustinuta in detrimentul ei si precum stii, vecina (blogul) ei a inflorit, probabil ca aceasta plateste si contributia aceea la Google ca atunci cand tastezi elementul cheie, de exemplu ” MPFM”, ea sa apara prima ca pozitie. Nu stiu daca aceste supozitii sunt aproape de adevar, dar ceva este… ”
    Raluca, ma bucura mult decizia pe care ai luat-o si sa nu se interpreteze ca am eu ceva cu blogul vecin, in niciun caz, sunt acolo oameni valorosi, talentati, dar unii dintre ei erau locuitorii acestei casute roz si au plecat tocmai din cauza atacurilor unor persoane cu interventii episodice, dar repetate, defaimatoare, iritante.
    Dar, cum am scris tot aseara pe fb :
    “…toate febletele, intra in aceasta categorie de “oameni frumosi”, eu nu fac diferente, pentru mine noi suntem un tot, un conglomerat indestructibil si chiar daca ne vom desparti din varii motive, partea care se va desprinde va pastra in interiorul sau, cat va trai, matricea mama”.
    Raluca, se zice ca iubirea se invata, frumusetea se construieste, iar daca le ai trebuie sa lupti sa le pastrezi, asa si noi, invatam sa traim armonios intr-o lume agitata si diversa.
    Iti doresc tie si oaspetilor casutei tale zile senine si cat mai multe Adriane in casuta, sa ne delectam cu lucruri frumoase, spuse din inima in fiecare zi!

  3. 3
    Violeta Says:

    Citind acum ceea ce am scris, imi dau seama ca se poate trage concluzia ca am afirmat ca titularul(a) blogului vecin ar avea vreo implicare. Nu am gandit in acest sens, am vrut sa subliniez faptul ca atunci cand tastezi cuvantul cheie, nu mai apare primul blogul Ralucai.

  4. 4
    Violeta Says:

    Adriana, RAZA MEA DE SOARE care incalzeste inimile oamenilor, nu pot decat sa fiu alaturi de tine cu toata fiinta mea. Te iubesc mult, draga mea!
    Esti atacata pentru ca esti invidiata pentru pozitia ta in societate, pentru familia ta frumoasa, pentru traiectul tau in viata, pentru valorile tale materiale si spirituale in general si mai ales pentru ca esti IUBITA si APRECIATA pe acest site si nu numai aici.
    Cum sa te superi tu pentru o clanta ruginita?
    Raluca, Adriana are dreptate, sterge mizeriile acelea scrise intr-un mod abominabil, chiar daca este tardiv, asa este corect.

  5. 5
    Admin Says:

    le voi sterge violeta

  6. 6
    Violeta Says:

    Multumesc, Raluca! Acum va trebui sa spalam inima catranita a Adrianei cu dragostea noastra, sa-i stergem amintirile urate. Te pup, Adriana!
    Adriana, stai ca te fac sa zambesti! Vad ca acum am luat-o cu catranul …Ti-aduci aminte anul trecut cat timp a trebuit sa matur zgura? Si? Am maturat-o cu sarg o saptamana, numai ca tu sa nu fii suparata pe mine! Adriana, da-mi te rog o mica speranta, stii tu ce astept sa spui, ca nu am liniste …

  7. 7
    Adriana Says:

    Pentru Violeta

    Fetelor, ce urmariti
    Nu cumva..putini arginti?
    Va foiti, va cam rotiti,
    Ochisorii “zdrentuiti”,
    Dupa ce-ati lasat acasa.
    Cine oare va pica
    Acuma in plasa ta?
    Spune tu, X, Y, A
    Cui vei frange inimioara!
    Cin pe cine peste luni,
    Va rade, plange, “pi buni” ?

    … pup Vio, ia uite ce materie prima ti-a sosit, pe asta de pe langa Pitesti nu stiu de unde o cunosc, ma tot gandesc …!!!

  8. 8
    Tilda Says:

    Draga Violeta , imi bucura ochii( vorba Otilicai noastre) cand citesc randurile tale, plin cu sufletul tau frumos, cu inima ta de aur, cu dragostea ta.
    Uite cum ma faci tu sa lacrimez. Esti O COMARA pentru noi, ca si Adriana si toate FEBLETELE!
    Sa ” MERGEM MAI DEPARTE….” impreuna, cum scrie Adminuta noastra.

  9. 9
    Violeta Says:

    Adriana, daca as putea, m-as aseza in genunchi in fata ta si te-as ruga sa nu pleci! Doamne, cat pot sa te iubesc! Multumesc pentru ca mi-ai raspuns! In fiecare pauza am venit la calculator si am dat refresh sa vad daca am vreun mesaj de la tine. Hai, spune-mi suflet drag ca ramai cu noi!
    Si la fel as proceda si cu Otilia-Magda si cu toate febletele mele de pe site. Cateodata mai dispar, dar sa stiti ca va port cu mine oriunde merg si mereu astept cu nerabdare sa ajung acasa sa “va vad”! Hai, fa-ne o bucurie, scumpa mea!
    Tida, sufletul meu de aur, te sarut ! Multumesc pentru prietenia pe care mi-o daruiesti mie, dar si celorlati companioni de site!

  10. 10
    miha hd Says:

    Raluca , merge f greu ! Mi-a luat o ora azi sa scriu ceva la articolul de la finala !

  11. 11
    Admin Says:

    se incarca greu site-ul? ti-a mai aparut pagina roz goala? da-mi detalii te rog…se incarca greu pentru ca este f accesat …incerc sa rezolv

  12. 12
    Violeta Says:

    Eu nu am avut probleme, nici cu scrisul, nici cu preluarea comentariului. Nu a mai aparut pagina roz goala, a incarcat repede . Eu utilizez Mozilla Firefox ca web browser.

  13. 13
    Admin Says:

    Multumesc, Violeta! Ma bucur sa aud asta!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free