Saptamana adevarului pentru Florentina


florentina-mpfm-2

Pe ultima suta de metri in competitie, Florentina a decis sa-si schimbe strategia de joc si sa spuna lucrurilor pe nume, ceea ce, din spusele ei, nu a facut pana acum. Sub presiunea eliminarilor sau nu, Florentina a adoptat o atitudine foarte blamata de catre cei de afara, deoarece ea a inceput cu jigniri la adresa lui Razvan si a Lorenei.

Doamna Elena, a acuzat-o pe Florentina ca s-ar fi folosit de Razvan, pentru a ramane cat mai mult in competitie, dar si pentru diverse beneficii obtinute cu ajutorul lui (vezi vacanta de la munte, castigarea petrecerii unei saptamani in Casa Parasita, vacanta de la Bodrum si altele).

Florentina a marturisit ca nu si-a dorit niciodata sa formeze un cuplu cu Razvan, desi de multe ori a lasat de inteles ca ar putea fi ceva intre ei.

De doua zile, concurenta a intrecut orice masura, iar jignirile pe care ea i le-a adus lui Razvan, dar si Lorenei au starnit controverse.

Iata cum le vorbeste Florentina celor doi concurenti, intr-o pauza de publicitate:

Florentina il jigneste pe Razvan

“Eu acum imi vars nervii si apoi ma doare in basca de voi” a spus Florentina catre Razvan si Lorena. De ce credeti ca s-a ajuns tocmai aici?

Ce parere aveti de atitudinea Florentinei fata de Razvan si Lorena?

Articol realizat de Raluca

15 comentarii la “Saptamana adevarului pentru Florentina”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    maria Says:

    este o persoana lispsita de educatie si de orice morala. ar trebui sa fie eliminata din aceasta competitie prin descalificare sau sanctionata pentru limbaiul ultragios folosit.

  2. 9
    elena Says:

    afara cu javra asta de florica ,afara nesimtito care esti ,javra ordinara cu tupeu infect,urmeaza Cordelia

  3. 8
    Aries Says:

    Florentina se da a fi puternica si vrea sa braveze sub aceasta masca pe care si-o afiseaza de fatada In fond este foarte sensibila, geloasa foc ( cred ca inca tanjeste dupa Dragos ) ca nu si-a gasit si ea un baiat de care sa-i placa si care la randul lui sa o iubeasca si de aceea face valuri, valuri de furie si neputinta Acum vazandu-se pe buza prapastiei pt ca banuieste ca ea va fi cea eliminata, este in stare de orice…motiv pt care si-a exprimat dorinta de a fi pastrata pana la final fara pretentia banilor din premiu E normal sa gandeasca asa, deci tot in favoarea ei pt ca se afla pozitionata pe ultimul loc Ce-ar avea de pierdut ? Nimic poate doar de castigat voturi de sustinere si nu ar fi corect ca acest sezon sa fie diferit de celelalte anterioare si sa-si schimbe relula jocului pe ultima suta de metri ,doar de dragul Florentinei Asta ar insemna nedreptatirea tuturor celorlalti concurenti care au fost eliminati Si la scoala se dau premii cu coronita sau locurile urmatoare pe podium ,doar elevilor premianti nu si celor care ingroasa randurile …Afara cu Florentina ! pt ca si-asa a castigat destule premii nemeritate !

  4. 7
    iancu Says:

    cred ca toata lumea a observat ce fel de fata este florentina are multe fete si este periculoasa are atit tupeu si nu reusesti sa te aperi ca face misto si vorbeste peste tine are un caracter infect fata asta va sta fata batrina nici cu robert nu face nimic ea si a atins scopu a stat pina aproape de finala asta si a dorit si s a bagat unde a observat ca poate sa i jigneasca pe toti dupa aceea daca m ai era mult din competitie asa proceda si cu dna luminita si cornelia

  5. 6
    Dora Says:

    Ce-ati fi vrut sa faca daca toti din tabara Lorenei o ataca! Se apara si ea cum poate. Pacat ca foloseste cuvinte prea dure pentru acestia si mai ales la adresa lui Razvan. Eu sper ca va ramane in casa si va pleca Dragos. Sunt curioasa cum vor fi pe viitor nominalizarile. Daca pleaca Dragos, atunci ar ramane cinci fete pentru nominalizari de baieti si doar patru mame pentru nominalizatri de fete. Daca pleaca Florentina sau Cornelia nominalizarile sunt la egalitate, patru la patru! Finala este adjudecata de Lorena și George, nu?
    Daca pleaca Dragos se mai echilibreaza competitia. Este posibil sa ramana doar cuplurile in marea finala: D+C, C+C, A+A si L+G……….

  6. 5
    simion costica Says:

    care i drept sa arunce primul cu piatra ce ne dam atata dupa deget si nu recunoastem ca suntem ghidati dupa interese si nu virtute dar sa batem apa in piua ne pricepem al naibi de bine

  7. 4
    mary Says:

    Asa a fost Florentina tot timpul chiar de la inceput s-a luat de Cristina ,apoi a avut ceva probleme cu Madalina ,va amintiti cum era privita de Cornelia cu clica ei,apoi a fost cearta pe banii de la buget cu care se depaseau cumparaturile de catre Andreea,d-na Luminita si Cornelia,cearta dintre ea si Luminita ,nu cred ca ati uitata cand a gasit chilotii Andreei pejos cat circ a facut,de Razvan nu mai spun de cate orisi-a batut joc,Cristinei i-a spus in fata ca il place pe Cosmin doar asa ca sa bage zazanie si sa o oftice pe Cristina,a dorit sa si-l apropie pe George chiar daca facea cuplu cu Madalina,etc.Aceasta este Florentina cu 1001 de fete. Va sta mult si bine fata batrana ,nu exista baiat care sa-i suporte toate mofturile.

  8. 3
    irina Says:

    la fata asta nici nu merita sate uiti , este o fiinta ne necrezut, la fel si coco care cere in casatorie pe baiatul care a vorbit despre ea asa de urit dar a facut-o pentru sa rama in emisiune,

  9. 2
    anna cristina Says:

    am placut-o initial, pt ca am crezut-o inteligenta. dar nu e. pot sa spun doar ca e disperata, perfida si fara nici o urma de bun simt. regret voturile acordate.

  10. 1
    mariana Says:

    Poate se gandeste ca daca face scandal in fiecare zi,va scapa de eliminari.Dar nu cred,ca omul se uita la scandaluri dar ,nu pt.ca-i place,ci pur si simplu sa vada pana unde poate sa ajunga omul,pentru as atinge scopul.Eu,nu am preferati,dar am votat-o pe ea,crezand ca merita dupa atata timp sa ramana in casa,dar ce a facut ea cu Razvan…,acum sincer regret ca am votat-o.Stau si ma gandesc,oare sa-i para rau ca Razvan e placut de fata aceea care a venit in platou si sa fie un pic geloasa,nu stiu ca sa cred,prea l-a jignit pe Razvan.Daca totusi asa e firea ei,pacat a pacalit multa lume.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free