Cornelia l-a cerut in casatorie pe Dragos!


dragos-cornelia-mireasa-pentru-fiul-meu-sezonul-doi

Daca saptamana trecuta, Dragos si Cornelia au decis sa se impace si sa formeze din nou un cuplu, incercand sa recapete increderea publicului, de aceasta data Cornelia a dorit sa-i faca o supriza lui Dragos, ajutata de catre cei din staff.

In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, Cornelia si-a reinnodat logodna cu Dragos, cerandu-l in casatorie printr-un inel, asa cum el a facut in urma 8 luni si 10 zile (vezi articolul Dragos a cerut-o in casatorie pe Cornelia!)

Sub presiunea eliminarilor sau nu, cei doi concurenti au vrut ca publicul sa stie in ce situatie se afla cuplul lor in prezent.

De-a lungul concursului, relatia dintre Cornelia si Dragos s-a remarcat prin diverse urcusuri si coborasuri.

Ce parere aveti de decizia Corneliei si a lui Dragos de a se impaca chiar acum spre finalul competitiei? Credeti ca cei doi au vreo strategie sau impacarea lor a venit in mod natural?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Cornelia l-a cerut in casatorie pe Dragos!”

  1. 1
    linu Says:

    Felicitari,dragii mei.va sustin,va ador pentru sinceritatea voastra,pentru iubirea voastra,pentru curajul vostru. Consider ca toate certurile si neantelegerile pe care le-ati avut au fost constructive,normale pentru doi tineri care nu s-au cunoscut, si , care vor sa-si intemeieze cu adevarat o familie.VA DORESC DIN TOATA INIMA BAFTA SI NOROC.

  2. 2
    roxy jorza Says:

    EU CRED CA CEI DOI SE IUBESC CU ADEVARAT SI ISI DORESC SA FIE TOATA VIATA UNUL LANGA ALTUL SI SA-SI INTEMEIEZE O FAMILIE DESI NU VOR AJUNGE IN FINALA DUPA CE VOR IESI SE VOR CASATORII SI VOR RAMANE IMPREUNA PENTRU CA SE IUBESC SINCER SI SE POTRIVESC IARCU STRATEGIA ESTE O MARE PROSTIE NAU NICI O STRATEGIE ORICUM NU VOR AJUNGE SA CASIGEEI MARELE EMIU CA NUI VREA LUMEA IN FINALA MAI MULT PE LORENA&GEORGE SI DEE&ALIN II VOR NICI DECUM PE EI ASA CA NAU SANSE EI SE IUBESC NU VRAJEALA PENTRU BANI SAU STRATEGII NICI DE CUM VA SUSTIN IN CONTIUNUARE CA IMI SUNTETI CEI MAI DRAGI VA IUBESC SUNTETI ADORABILI!!!

  3. 3
    Dana Grecu Says:

    Sunteti cel mai sincer si frumos cuplu format in acest sezon. Se vede iubirea dintre voi care va ajutat sa treceti peste toate relele si certurile izbucnite in casa. Va sustinem si suntem alaturi de voi la bine si la greu… :* :* P.S :Sper sa ajungeti in marea finala,iar atunci sa faceti impreuna PASUL CEL MARE!!!!

  4. 4
    alexya Says:

    multa falsiteate pe coco, si dragos a ramas mut de uimire cei poate pielea si cat de perversa este, sau ma bn zis el stia de mult cat de perversa este da akm n-a mai zis nimik k a fost in avantajul lui totul.

  5. 5
    ioana Says:

    cel mai dezgratios lucru pe care poate sa-l faca o femeie <fara cuvinte<ce poate sa faca banii din om

  6. 6
    nec Says:

    e evident ca banii vorbesc!

  7. 7
    adri Says:

    Cei mai falsi din toate emisiunile se vede ca nu cunoasteti expresia omului sunt pentru a u fi eliminati , vere face pe iubitorul sa nu fie eliminat dar nu place scarloiul de fata de langa el.

  8. 8
    Adriana Says:

    Vere, te umplusi de pene
    Far sa stii, la o adica!
    Dintre toate insa, nene
    Coco-i pana lui ..talica !!!

  9. 9
    Ana Bratu, Says:

    Nu stiu cum unora poate sa le placa Dragos si Cornelia . Pana acum nu am vazut doi oameni asa de penibili,falsi,neseriosi .Se vede ca joaca teatru si sunt penibili . Fac orice ca sa nu fie eliminati , pentru bani fac orice ,dar e gretoas comportamentul lor. Sa fie eliminati amandoi ,impreuna cu dna. ;;DECI;; Si Florentina merita sa plece , ca a devenit de o rautate iesita din comun ,obraznica si lipsita de bun simt.

  10. 10
    bibi Says:

    pe cine felicitati?pe perversii astia doi?coco o fufa de dragasani si dragos un psihopat obsedat!halal pereche….trag acuma tare pentru bani…ca afara, se insala ca cainii…

  11. 11
    Byby Says:

    Mie din partea Corneliei mi s-a parut un gest foarte frumos prin care a aratat ca il iubeste cu adevarat pe Dragos.Nu avem de ce sa o criticam pentru ca ea asta a simtit sa faca.

  12. 12
    teo Says:

    Sunteti cei mai sincer cuplu di aceasta competitie si sper sa ajungeti in finala.
    Va doresc tot binele din lume.Va pup!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free