Marea Finala Mireasa pentru fiul meu se apropie! Afla mai multe aici!


concurenti-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2 se apropie cu pasi repezi. Doar 5 saptamani ne mai despart de finalul acestei competitii. Numarul concurentilor scade dupa fiecare saptamana si doar o parte din cei prezenti in competitie in acest moment vor avea ocazia sa faca parte din tabloul final si sa aiba parte de o casatorie in concurs.

Marea Finala va avea loc pe 24 august 2013, cand vom afla care dintre cele 4 cupluri aflate in prezent in competitie va decide sa faca pasul spre casatorie sau daca vom avea parte de o casatorie surpriza, dar nu in ultimul rand se va desemna si Marele Castigator al acestei competitii matrimoniale.

Caravana Mireasa pentru fiul meu va mai tine pana pe 27-28 iulie 2013, iar din august va incepe castingul pentru viitorii concurenti Mireasa pentru fiul meu -sezonul 3.

Dupa terminarea acestui sezon, emisiunea va mai tine inca o saptamana cu actualii si fostii concurenti, dupa care din toamna urmeaza sa facem cunostinta cu noii concurenti ai sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu.

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Marea Finala Mireasa pentru fiul meu se apropie! Afla mai multe aici!”

  1. 2
    iancu Says:

    termina ti cu prostiile ca se fura like-uri cine vreti sa cistige daca nu lorena cine cornelia care a jucat teatru, andreea care sta ca o sfinta in emisiune deabia scoate 2 vorbe parca este din piatra si cristina ar putea cistiga dar are un iubit prea comod ea nu are nevoie de asa ceva ii trebuie unul distractiv si plin de viata

  2. 1
    criss Says:

    cica nu se pot fura like-uri pe facebook. ba se poate. o spune chiar bitdefender. si acelasi lucru am auzit si eu ca fac sustinatorii lorenei. uite cum:
    http://it.bzi.ro/cum-se-fura-like-urile-pe-facebook-8990

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free