La multi ani, doamna Maria MPFM2!


doamna-maria-mpfm-2

Doamna Maria, bunica lui Florin de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 65 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru bunica in aceasta zi importanta din viata ei?

6 comentarii la “La multi ani, doamna Maria MPFM2!”

  1. 6
    rafilatoader Says:

    RUSINE D-NA MARIA EU AM APROAPE VIRSTA TA DAR NU A-SI FI PUTUT INTRA IN ASA MORCILA CUM AI FACU TU.TRBUIE LA VIRSTA TA SA FII MAI INTELEAPTA.IN CEEA CE PRIVESTE ATITUDINEA NEPOTULUI LASA DE DORIT,UN MINCINOS ,UN NAIV,A FOST CEVA NORMAL CA MARIA DUPA CE-L VA CUNOASTE PUTIN SA NU-L ACCEPTE,MARIA FIIN O FATA ISTEATA SI FRUMOASA.

  2. 5
    Ana Bratu, Says:

    Aceasta femeie ar trebui sa-si vada de treaba ei ,sa nu mai comenteze peste tot despre concurentii ramasi. Femeie batrana si barfitoare ca pe santul satului. Sa-i fie rusine pentru comportamenrul pe care il are .Se leaga de niste fete de 20 de ani si apare peste tot sa-si dea ea cu parerea.RUSINE SA-TI FIE !!

  3. 4
    elena Says:

    doamna maria minte romania cu nerusinare ….rusineeeee doamna tie si labilului cu care ai venit in emisiune esi femeie batrana si proasta vb de un copil de 20 de ani care nu ti a gresit cu nimic respectiv lorena rusineeeeeeeeeeeeeeee

  4. 3
    mary Says:

    La multi ani Maria ,sper ca ai invatat ceva din competitie si uita-te pe net sa vezi cata barfa ai facut si cat rau i-ai facut Cristinei si Lorenei.

  5. 2
    palastea maria Says:

    LA MULTI ANI BUNICA, SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII!

  6. 1
    Mariana-Pitesti Says:

    La multi ani,d-na Maria!,multa sanatate si tot binele din lume.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free