Lorena si George s-au logodit!


lorena-george-logodna-mpfm2

Dupa cele patru luni de relatie petrecute in competitie, Lorena si George au facut astazi pasul urmator in cuplul lor: s-au logodit. George a dorit sa-i faca o surpriza Lorenei si a redactat o scrisoare catre staff prin care cerea ca astazi in Gala sa fie prezente mama si sora Lorenei, pentru ca el sa o poata cere in casatorie.

Momentul cererii a fost foarte emotionant, iar Lorena a acceptat propunerea in casatorie. Mirela Boureanu Vaida le-a cantat celor doi melodia “When I need you” a lui Celine Dion.

Initiativa lui George de a o cere in casatorie pe Lorena, a starnit controverse in randul mai multor concurente, care considera ca logodna a fost facuta in urma presiunii fanilor celor doi.

Credeti ca George a simtit sa o ceara in casatorie pe Lorena sau a luat decizia in urma presiunilor facute din afara?

Articol realizat de Raluca

18 comentarii la “Lorena si George s-au logodit!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Nainy Says:

    Sta-v-ar in gat atat “logonda”, cat si mascarada pe care ati facut-o!.

  2. 9
    Daniela Says:

    FALSI, doar pentru bani

  3. 8
    Daniela Says:

    LORENA SI GEORGE = FALSI

    ANDREEA SI ALIN , SINGURUL CUPLU REAL…pacat ca sunt cei mai defavorizati de staf si Mirela. si asta fiindca sunt sinceri, demni si realisti si nu joaca teatru sau se victimizeaza ca altii, cei care sunt pe placul stafului.

  4. 7
    Rapidistu' Says:

    A fost cel mai emotionant si cel mai frumos moment al acestui sezon, clar! Felicitari Lorena si George! Va iubim si va sustinem!

  5. 6
    lumy2006k Says:

    Razvan si Florentina o sa castige doar in visele voastre astazi am vazut cea mai frumoasa logodna LORENA SI GEORGE VOR FI CASTIGATORII ACESTEI EDITII GARANTAT SUTA LA SUTA restul este numai cancan

  6. 5
    Bunicu Says:

    Teatru ieftin ,pusi de staf sa se logodeasca,dar acestea nu vor fi impreună Guliță o iubeste pe Mirela,in caz ca mai ramîn in casa vor fi eliminați precum Iulia si Valentin in editia trecuta in seara finala.Premiul il vor lua Razvan si Florentina,sa crape toti Guliță si mumasa o scorpie de femeie.

  7. 4
    Gina Says:

    A fost cea mai emotionanta cerere in casatorie din toate sezoanele.Felicitari ati dat dovada de iubire sincera .Felicitari Mirelei Vaida pt momentul, vocea , ce mai m-ati facut sa plang pe mine si familia mea.

  8. 3
    merry Says:

    am si uitat cum a stat georgica numai pe lorica astazi in direct disperat frate asta joaca tare pupacea la ea si ea sta ca o v… mi s-a facut greata.

  9. 2
    merry Says:

    Asta daca o lasa georgica mai facea un cuplu pentru banii – indragostita anului sau mai bine ametita.

  10. 1
    andra Says:

    a ceruto pt k o iubeste.le sta bine impreuna.ii poup si ii iubesc.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free