Lorena si George s-au logodit!


lorena-george-logodna-mpfm2

Dupa cele patru luni de relatie petrecute in competitie, Lorena si George au facut astazi pasul urmator in cuplul lor: s-au logodit. George a dorit sa-i faca o surpriza Lorenei si a redactat o scrisoare catre staff prin care cerea ca astazi in Gala sa fie prezente mama si sora Lorenei, pentru ca el sa o poata cere in casatorie.

Momentul cererii a fost foarte emotionant, iar Lorena a acceptat propunerea in casatorie. Mirela Boureanu Vaida le-a cantat celor doi melodia “When I need you” a lui Celine Dion.

Initiativa lui George de a o cere in casatorie pe Lorena, a starnit controverse in randul mai multor concurente, care considera ca logodna a fost facuta in urma presiunii fanilor celor doi.

Credeti ca George a simtit sa o ceara in casatorie pe Lorena sau a luat decizia in urma presiunilor facute din afara?

Articol realizat de Raluca

18 comentarii la “Lorena si George s-au logodit!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    simona.cristina Says:

    LORE SI GEORGE SCUMPI SI SINCERI FELICITARI .DNA CRIS SUPERBA MAMA SI RESPECTOASA,SE VEDE CA NU AU RANCHIUNA SI SE POARTA NORMAL.NU CA A-A SI LUMI CARE SE VEDE INVIDIA PE FATA LOR SI SUNT PENIBILI DE FRUSTRATI ACU PLNGE DUPA BARFITOAREA CASEI CARE AU PLECAT VOTATI CU 61 LA SUTA.VOTURILE CORECTE NU FALSE CUM ABERA FLORIN,FELICITARI FANIILO.

  2. 17
    rita1 Says:

    …nu scriu prea des…insa acum imi suna in urechi…,,mi-a trimis fratele meu inel…in mai…”‘…pentru Mirela evident…a spus ca se intoarce la ea dupa concurs… oricum ceva scartzaie..daca Lorena nu joaca teatru…vai ce naiva poate fi…

  3. 16
    denzi Says:

    logodna falsa. Lorena si George NIŞTE MINCINOŞI, plini de rautate si avizi dupa bani, oricum George nu v a sta cu ea afara, se v a intoarce la fosta iubita Mirela.

  4. 15
    Maria65 Says:

    Felicitarii, Lorena si George .Cel mai emotionant moment de pana acum,sper ca si George sa o iubeasca cu adevrat.

  5. 14
    yoyo Says:

    asta s-a mai logolit odata si cu maricel,ea se logodeste din doi in doi;Cine crede ca o sa castige se inseala,asa spunea si anul trecut balena de daniela;Trimitea rochite lui milka,asta aduce ghinion

  6. 13
    aniela Says:

    Nicusor,gresesti,acesti copii se iubesc.De ce nu comentezi despre STATUI,L- A-A,EI NU VOR FI NICIODATA IMPREUNA PTR CA E DIFERENTA DE VARSTA si se vede ca sunt ptr bani.sunt rai la suflet,sa vedem cu cine va mai barfi.

  7. 12
    Adriana Says:

    … daca se iubesc : CASA DE PIATRA !
    …. daca sunt prefacuti, bravo lor ca sunt actori buni si duc o tara intreaga de nas, a se intelege , atrag voturile; Se iarta, nu sunt politicieni!
    … daca le-a cantat Mirela, foarte frumos, are o voce superba, noi am vrea sa ne cante si-n emisiune ca doar si Viorica din Clejani canta tot timpul la emisiunea ei !
    …. daca a plans, inseamna ca a stiut ca plansul in asemenea momente atrage binele ( a se intelege banii) si nu uita Lorena ” calcatul pe picior”!
    Asa, sa se invete minte Geox, nu-i merge cu fetele ! Altfel,…”fara numar” !!!

  8. 11
    NiCUŞOR Says:

    logodna falsa. LG NIŞTE MINCINOŞI.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free