La multi ani, Tatiana NPM2!


tatiana-npm2

Tatiana, fosta concurenta de la Nora pentru mama 2, implineste astazi frumoasa varsta de 29 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Tatiana in aceasta zi importanta din viata ei?

6 comentarii la “La multi ani, Tatiana NPM2!”

  1. 6
    lumi Says:

    la multi ani ,esti o fata temperamentala ,care stie ce vrea de la viata ,oricum mult peste cele din acest sezon

  2. 5
    sorina Says:

    la multi aniii

  3. 4
    mioara ssais Says:

    Ce consumata esti Tatiana ,parca ai 40 de ani.

  4. 3
    YOYO Says:

    Tatiana draga__eu v-am votat maxim si nu imi pare rau,chiar daca ati divortat,in sezonul tau ai fost o pata de lumina si sincer numai pentru voi ma uitam mi-a placut si imi placi ca nu ai fost o simpla pitipoanca,proasta si razgaiata,ai fost o fata zbenguiuta si dulce!poop
    Sa-ti mai spun ca datorita tie si lui G.Cristea am devenit fan si acum regret ce a ajuns acest show

  5. 2
    Violeta Says:

    Tatiana, am sarit un cuvant la sfarsit… Am vrut sa spun : .
    Daca citesti mesajul, te rog, scrie cateva cuvinte despre tine, poate si despre Dragos, fara prea multe indiscretii, desi, asa cum te cunosc eu, tu esti o fire deschisa.
    Stii cum suntem noi sustinatorii? Va facem loc in inima noastra si va privim ca pe cineva drag, ca pe cineva din familie si de aceea dorim sa mai avem, din cand in cand, vesti despre voi…
    Cu ceva timp in urma, o rugasem si pe Raluca ,daca poate sa ia legatura cu tine, sa ne mai spuna cate ceva….
    La multi ani, frumoaso!

  6. 1
    Violeta Says:

    La multi ani, Tatiana! Ai avut toata sustinerea mea in acest concurs si m-am bucurat enorm ca ai castigat premiul impreuna cu Dragos. Cateodata, viata este zgarcita cu noi si ne oferta numai bucatele de fericire si asa cred ca a fost si in cazul vostru, dar aceste momente frumoase raman pentru totdeauna si ne incalzesc inimile, nu le poate nimeni sterge caldura si intensitatea cu care s-au intiparit in fiinta noastra. Sa cauti in tine neincetat resurse pentru a a-ti cauta idealul in viata si mai ales sa fii atenta ca in anturajul tau sa fie oameni cu suflet bun, ei iti pot fi sprijin in situatii cruciale si se vor bucura sincer cand te vei afla intr-o postura fericita. Multe bucurii, frumoasa mea, sa fii iubita si fericita de persoana pe care ti-o doresti sa fie langa tine!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free