La multi ani, Maricel MPFM2!


maricel-mpfm2

Maricel, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 24 de ani, ocazie cu care dorim sa il felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Maricel in aceasta zi importanta din viata lui?

5 comentarii la “La multi ani, Maricel MPFM2!”

  1. 5
    YOYO Says:

    Mai sapa prin Craiova sa vezi ca cei doi brunetei se cunosc de afara,tu ai fost doar paravanul ,cred ca iti dai seama ca nu puteai sa spui ce faceati sub pilota sau in B,intrai si tu in delict r.25;CATE PER. DE BICHINII AI PRIN BUZUNARE,ADUI-LE SI ARUNCA-LE PESTE GARD SI ASA ERAU DE UNICA FOLOSINTA,CA NU LE SPALA,S-A VAZUT SI CU CEI ROZ DIN TROLER!

  2. 4
    YOYO Says:

    La multi ani!Mai baiatule,stiu de ce esti fericit , acum copiii tai nu vor fi bronzati; Cred ca acum lle cauti arborele si bine faci;Nu trebuia sa te lasi aruncat peste palang,faceai rating,pacat!

  3. 3
    Lydia Says:

    La Multi Ani, si…speram mai multa minte! In emisiune nu ai dovedit ca ai avea, sau ca esti prea matur… Iti trebuie multi ani si multe experiente trecute ca sa te consideri un om matur, asa cum te crezi. Hai, bafta!

  4. 2
    sorina Says:

    badaran poate in exprimare dar sincer in sentimente

  5. 1
    Adriana Says:

    La multi ani si.. ai gresit sarind gardul ! mai baiatule tu chiar ai iubit-o cu patima pe Lorena … cam dur uneori dar.. ce-i al tau, e al tau! Personal m-ai inspirat,, in pamfletare!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free