Narcisa: “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul!”


narcisa-mpfm-2-mireasa-pentru-fiul-meu

Narcisa a afirmat in Gala de sambata ca va fi urmatoarea care va sari gardul, daca Victor va fi eliminat din competitie si se pare ca s-a tinut de cuvant, caci la o zi dupa eliminarea lui Victor, Narcisa a sarit gardul, fugind din competitia matrimoniala.

In urma acestui gest necugetat, fosta concurenta a fost decalificata si va suporta consecintele gestului facut.

Astazi la ora 14.00, ea a fost prezenta in platoul emisiunii alaturi de Victor.

“Imi pare rau ca am fost perceputa gresit de catre ceilalti”, “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul” au fost cuvintele Narcisei, care s-a aratat impacat si fericita cu decizia luata in concurs.

Conversatiile aprinse nu au intarziat sa apara si noi scantei au iesit intre Narcisa si Lorena-George-doamna Cristina. Narcisa a incheiat discutia cu cei trei, spunand “Curand, voi veni cu informatii detaliate despre George si doamna Cristina.”

Ce parere aveti de gestul Narcisei de a sari gardul?

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Narcisa: “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul!””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    YOYO Says:

    Foarte bine ai facut,esti frumoasa,ai patalmaua la mana,ai terminat o facultate,esti frumoasa foc,desteapta si ai pus mana pe cel mai frumusel baiat din competitie,educat si care te iubeste;Oricum fomista de dpoalelungi te scotea peste o saptamana asa ca bine ca nu ai stat tu la mana lor,sunt ei la mana ta,fa-i ca la nufaru,nimic sa nu ierti,mai cu seama pe cei trei;”sapa” in Craiova sa vezi daca cei doi varu si gonflabila loriena nu se cunosc de afara,nu ierta nimic,nimic;TE PUP SI ASTEPT SA TE REVAD IN STUDIOOOO

  2. 9
    intransigentul Says:

    NARCISA = MARICEL Doua personaje certate cun legea cu regulile scrise si morale cu educatia si bunul simt.Au atacat au improscat cu noroi si au sarit gardul .LICHELE televizate si la lume date de staf binenteles.

  3. 8
    Bunicu Says:

    Nu va faceti griji prea mari totul este o telenovela si ea are de jucat un rol ,daca era pe bune nu o mai primea in emisiune daca a fost descalificata,daca va amintiti cind a fost descalificat un baiat dela Constanta nu la mai primit si la pus sa plateasca,acum pentru reting fac orice compromis doar tatal ei s spus cind a fost de Paste ca fata lor trebuie sa joace un rol in acest film ,va amintiti?Pina acum sarise gardul numai baieti acum au zis ca e premieră a sarit si o fata,joaca roluri pentru bani,ei acolo au un salariu lunar si deci buget personal in casa.

  4. 7
    Adriana Says:

    Narciso, daca aici citesti,
    Sa stii fato, ca mult gresesti !
    Cand vrei s-arati ca esti puternic
    Sa nu te comporti indoielnic!
    Tu crucea-ti purta pan la cap,
    Si nu o mai tot lua la trap,
    Cand greutati in viata apar,
    Altfel, e totul in zadar !

  5. 6
    nina Says:

    Pacat ca a facut acest gest ,nu trebuia sa sara gardul.Nu numai ca nu a inteles–o cei din casa dar nici uni telespectatori care nu a crezut in sinceritate ei.

  6. 5
    viorica Says:

    stie cineva adresa Narcisei fb.

  7. 4
    simona.cristina Says:

    bine ca ai plecat,nu te mai suportam asa fata rea si invidioasa mai rar,jignesti ca la mahala urat comportament ai avut,se vede educatia ta.ai sarit gardul stai acasa nu mai veni sa faci circ ca nu ne intereseaza trecutul concurentilor ci prezentul cum sunt in casa si cum se iubesc.descalificare a fost decizia ta ,nu te mai vrem la tv .

  8. 3
    MARIANA Says:

    Imi pare nespus de rau ca a sarit gardul ,fata care spunea adevarul despre cuplul Lorena -George si despre ceilalti.O fata directa ,sincera,dar adevarul spus de ea a fost dureros pentru ceilalti. Si eu am inteles-o gresit la primele aparitii dar dupa 2 saptamini am realizat ca ma inselasem cind o crezusem rautacioasa,

  9. 2
    Mariana-Pitesti Says:

    Narcisa nu este atat de puternica pe cat a vrut sa para,ea este extrem de sensibila,si eu cred ca ea nu poarta ranchiuna pe cineva daca stie sa-i vorbeasca frumos,dovada a fost ca i-a transmis un mesaj Cristinei din partea familiei.

  10. 1
    Nely Says:

    Un gest necugetat !!!
    Daca iubea cu adevarat, ramanea in casa pentru a lupta, adevarul iese la suprafata totdeauna !!! Dar !!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free