Narcisa: “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul!”


narcisa-mpfm-2-mireasa-pentru-fiul-meu

Narcisa a afirmat in Gala de sambata ca va fi urmatoarea care va sari gardul, daca Victor va fi eliminat din competitie si se pare ca s-a tinut de cuvant, caci la o zi dupa eliminarea lui Victor, Narcisa a sarit gardul, fugind din competitia matrimoniala.

In urma acestui gest necugetat, fosta concurenta a fost decalificata si va suporta consecintele gestului facut.

Astazi la ora 14.00, ea a fost prezenta in platoul emisiunii alaturi de Victor.

“Imi pare rau ca am fost perceputa gresit de catre ceilalti”, “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul” au fost cuvintele Narcisei, care s-a aratat impacat si fericita cu decizia luata in concurs.

Conversatiile aprinse nu au intarziat sa apara si noi scantei au iesit intre Narcisa si Lorena-George-doamna Cristina. Narcisa a incheiat discutia cu cei trei, spunand “Curand, voi veni cu informatii detaliate despre George si doamna Cristina.”

Ce parere aveti de gestul Narcisei de a sari gardul?

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Narcisa: “In competitie, nu am dorit decat sa demonstrez ca spun adevarul!””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    merry Says:

    Narcisa o fata frumoasa dar prea alergi sa te mariti, cand ai intrat in casa ai zis ca ai avut o relatie cu unul ca a plecat ca apoi cu Samir acum cu Victor, nu este bine, tu ai fost si bolnava, parintii trebuie sa te ajute mi s-au parut exigenti dar in ceea ce te priveste prea multe relatii in cateva luni.

  2. 15
    Bunicu Says:

    Nina cine ti-a pronuntat numele te simti cu musca pe caciulă?Imi cer scuze daca faci parte din aceiasi parte.

  3. 14
    nina Says:

    Bunicule ,de ce ne faci nesimtiti??? daca nu-ti este tie pe plac asta inseamna ca noi restul santem nesimtiti???????????. Bravo Narcisa!!! pacat ca ai sarit gardul erai cea mai sincera din casa.Decat un mincinos ca George,maicasa si Lorena mai bine cum esti tu sincera, desteapta si frumoasa..

  4. 13
    ica Says:

    O pup pa pa,sa n-o mai vad niciodata!:)))

  5. 12
    Bunicu Says:

    Yoyo se pare ca faci parte din aceiasi familie de nesimtiti ca si Narcizda,cine se seamana se aduna esti si tu un fel de Gogu sa-ti fie rusine.Patalamua ia puso Samir.

  6. 11
    zaamfira Says:

    Nu mai vreau sa te vad la tv. fa bine si te trateaza , un om normal nu se comporta ca tine . Te-ai facut de ras iar prin fuga ta ne-ai dovedit cat esti de lasa numai gura e de tine !

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free