Maria nu-l mai vrea pe Florin?


florin-mpfm-2-maria

In urma cu vreo doua saptamani, Florin a cunoscut-o pe Maria in Club Princess din Bucuresti. Chiar din acea seara ei au stabilit sa formeze un cuplu, desi Florin se afla inca in competitie, iar Maria afara. Cei doi au hotarat ca se vor astepta unul pe altul, pentru a-si continua relatia in afara concursului.

Florin s-a indragostit foarte repede, dar nu la fel putem spune si despre Maria, caci in urma cu cateva zile in cadrul unei emisiuni de dupa-amiaza Mirela a citit un mesaj din partea parintilor fetei, prin care il anuntau pe Florin sa-si ia gandul de la fata lor.

Concurentul nu stie inca daca mesajul a venit intr-adevar din partea familiei Mariei si a declarat ca si-ar dori sa vorbeasca direct cu ea. Acest lucru nu stim inca daca se va mai intampla, caci se pare ca cea de care Florin s-a indragostit in club, s-a cam razgandit in privinta continuarii relatiei cu el.

Iata ce mesaj a lasat joi pe facebook, Mirabela, verisoara lui Florin:

“Vad ca toata lumea intreaba ce s-a intamplat cu Maria!Din pacate,Maria ne-a dezamagit,pe noi,familia lui Florin!S-a dovedit a fi o fata imatura si iresponsabila care a vrut sa apara un picut pe la tv:)Maria a spus ca se simtea presata de dvs,sustinatorii lui Florin si ca a decis sa stea in umbra,sa nu mai dea explicatii nimanui!Mi-a mai spus,dupa nenumaratele mele incercari de a lua legatura cu ea,ca e treaba ei ce face si ca vrea sa fie lasata in pace!!Nu stiu ce i-am facut noi sau Florin!Probabil totul are legatura cu fostul ei prieten,cred ca si-a adus aminte ca-l iubeste pe el,chiar daca s-au despartit din cauza repetatelor batai pe care le lua!Cu parere de rau,va spun dar sunt profund dezamagita!”

Ce parere aveti de aceste lucruri? Credeti ca Florin a facut bine aruncandu-se din nou cu capul inainte?

6 comentarii la “Maria nu-l mai vrea pe Florin?”

  1. 6
    mary Says:

    Florin nu pre stie ce vrea ,el a placut-o pe Iuliana ,a rugat-o sa i-a legatura cu sora si respectiv cu verisoara lui ,ca el va iesi afara imediat si isi vor trai povestea de dragoste dar sa vezi ce a facut Florin a mers in aceeasi sambata in club si gata s-a indragostit de una care o vede pentru prima oara ,iesirea aceea in club a fost pentru a-i testa pe fiecare concurent,ei nu si-au dat sema si au cam cazut in plasa. Asa a patit si Florinache. In casa o placea si pe Vanesa si poate ca daca Vanesa ii dadea mai multa atentie ,incepea Florin sa spuna ca o place si ca ar vrea sa faca cuplu cu ea. Florin este un copil imatur care crde ca tot ce zboara se mananca ,iar bunica lui are datorii de pe urma lui Florin ,doreste sa mai stea in casa sa mai stranga ceva banuti,dar ii tolereaza prea multe lui Florin,inteleg ca este bunica ,dar sa fie mai severea ca altfel il strica de tot.

  2. 5
    merry Says:

    Florin are datorii la sc. militara ca a plecat si cate mai spunea bunica lui un neisvravit.

  3. 4
    merry Says:

    Florin……… Mirabela stie ce datorii platesc de pe urma lui asa ca Maria ii mai trebuia un imatur care a venit dupa bani dar nici nu tace se da iel barbat………

  4. 3
    mihaelacaramalac Says:

    florin fii tare daca nu este maria este alta fii tare esti un baiat dragut

  5. 2
    Alex Says:

    Mare pacat ca singurul care sufera este Florin. La varsta lui, impulsiv si coleric , rectioneaza la fiecare provocare. Dar pana la urma e vina lui. Cornelia saraca, o ajunge din urma trecutul. Degeaba si-a pus nimbul. Dragos cat e el de brunet azi a fost pamantiu si parca vad ca o sa scada procentajul de incredere in Cornelia sub aia 60%. Asa se explica de ce s-a impacat cu Dragos, ii era frica de ziua asta. Am scris inca de la inceput ca nu vad acest cuplu trainic, parerea mea!

  6. 1
    yoyo. Says:

    Cel mai mult a gresit verisoara lui ,daca era putin mai viglienta,daca punea in balanta seriozitatea celui care le-a dus in club pentru a il”agata “pe Florinel si Andrei ,sarutul acela patimas din primul moment .Cele doua nu sunt nici studente nici nu au vrut sa se vada pe sticla au fost impinse in cadru pentru un material bomba;Varisoara lui nu trebuia sa puna botul la telefonul celor din staf sa o aduca pe pan*rama in casa;Ea e gresit ,stia ca versiorul ei este “”patimas”"dar pentru niste banii de ce NU. Sa apara si ea iar in plan groo pe sticla a adus-o pe Maria,care sigur nu se numeste asa;Asta mica i-a spus lui Florin printre randuri sa nu iese pentru ea a totul este o cacialma.Nah….verisoara a inteles ca banii castigati de bunica sunt deajuns si poate ca stie situatia bunicului si a strabunicii si ii voia acasa;CINE PIERDE DIN ACEASTA ECUATIE,CINE SUFERA////// FLORINNNN

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free