Costi NPM4: “Minciuna nu este buna!”


costi-npm4-vlog-ep.20

Costi, fostul concurent de la Nora pentru mama 4, vorbeste in ep.20 al vlogului sau despre un subiect foarte interesant si care ar putea fi o lectie de viata pentru oricine. El spune: “Minciuna nu este buna!”.

Iata ce spune el in Vlog:

Vlogu` lui Costi – Minciuna ( Ep.20 )

Ce parere aveti de sfaturile date de Costi?

3 comentarii la “Costi NPM4: “Minciuna nu este buna!””

  1. 3
    Costi_NPM4 Says:

    Sa nu ma intelege-ti gresit. Nu are nici o legatura ce am postat eu , cu emisiunea Mireasa pentru fiul meu! Am zis si in clip , daca eu mint , eu imi asum responsabilitatile , fara ca voi cei care priviti sa fiti implicati! Nu este nimeni perfect si toti mint , incepand de la cei care ne conduc tara pana la popa Maciuca! Tot in clip am mai zis , face-ti ce zice popa , nu ce face popa! Eu nu fac nici ce zice popa , nici ce face popa! Fiecare e liber sa faca ce vrea , e direct raspunzator! Toti mintim! Fiul/Fiica mea , Mos Craciun exista! Este tot o minciuna! Am spus de la inceput ce este minciuna! Legat de emisiune , ma depaseste, nu urmaresc si nici nu o sa urmaresc vreodata! Pace si respect , Costi Amir, Nora pentru mama , sezonul 4!

  2. 2
    gaby Says:

    Cu tot respectul, dna. sau dra. Florina Flory-Braila nu cred ca aveti dreptul sa-i judecati pe cei care va sunt antipatici numai ei stiu care este adevarul si in viata cu totii gresim.Cu siguranta nici dvs. nu sunteti perfecata si v-as sfatui sa nu-i mai judecati pe cei din jur pentru ca in viata nu se stie niciodata ce se intampla si stiti ca roata trece pe la fiecare.Cred ca, cei mai in masura sa discute despre aceste subiecte sunt Dragos si Lorena.Sustin adevarul si dreptatea si ii urasc pe cei care se considera perfecti.

  3. 1
    Florina Flory-Braila Says:

    Probabil ca el a facut referire la minciunile Cordeliei ,cum ca in acest show n-ar fi plecat din patul lui Samir si la minciunile lui George si ale mamei sale care in zadar incearca sa dreaga busuiocul cu privire la retragerea sub amenintare a plangerii fetei respective …Cine-i crede ? Nici ei nu stiu cum s-o mai intoarca pt ca faptele vorbesc de la sine Perversitatea si minciuna, au picioare scurte ! Jalnice creaturi ! Mai bine stateau acasa !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free