Doamna Emilia, impotriva cuplului Cosmin-Cristina!


emilia-cristina-cosmin

Dupa mai multe discutii in contradictoriu avute intre viitoarea nora si soacra sa, Cristina si Cosmin s-au impacat ieri spre nefericirea doamnei Emilia.

Cu toate ca declarase ca in aceasta competitie nu va mai forma un cuplu cu Cosmin, din cauza disputelor avute cu doamna Emilia, se pare ca iubirea a invins ratiunea iar cuplul Cosmin-Cristina sunt din nou impreuna.

Mama lui Cosmin s-a aratat vadit afectata de decizia celor doi, lucru care a determinat-o sa-i dea un ultimatum fiului sau si sa-l puna in situatia de a alege intre “familia de la Avrig” si Cristina.

Credeti ca este corect modul in care a pus doamna Emilia problema? Are ea motive sa fie impotriva Cristinei?

Articol realizat de Raluca

11 comentarii la “Doamna Emilia, impotriva cuplului Cosmin-Cristina!”

  1. 1
    florica sunas Says:

    nu este drept ce face d-na emilia ,nu are suflet?cum sa-ti pui copilul sa aleaga?asa il vrei fericit?rusine

  2. 2
    Alex Says:

    O mama rea, un baiat pampalau si o copila, obraznica, repezita, needucata, indolenta si multe epitete de acest gen fata de acest copil!

  3. 3
    Florina Flory-Braila Says:

    DA ! Desigur ca d.na Emilia are motive intemeiate pt a fi impotriva acestei fete lipsita in primul rand de BUN SIMT fata de mama iubitului ei pe care o ironizeaza, o persifleaza si o ignora prin gesturi neacceptabile de a o pune la zid, doar pt ai demonstra ca EA este deasupra mamei fiului si ca EA este o piesa mult mai importanta Oribila comportare a acestei tarancute care nu are 7 ani de-acasa, care este obraznica, tupeista si needucata Pana la urma, aceasta fata, in afara ochilor magnetici pe care ii are in dotare, nu se remarca cu absolut nimic altceva …Fizic, are nasul si gura oribile, corpul nu e de invidiat pt ca umbla mai mult cocosata si are un dos urat, de vocabularul ei limitat nu mai incape indoiala pt ca el se reduce in fiecare fraza cu sloganul MI S-A LUAT …(sa dea Domnul sa i se ia ce i s-a dat ) si in rest este o redusa din toate punctele de vedere Sunt de partea D.nei Emilia si-i inteleg amaraciunea de a fi gasit asemenea PODOABA-POAMA de nora care oricum nu are circumstante atenuante de neprihaneala pt ca este rodata in ale amorului…Nici eu nu mi-asi dori asemenea POAMA !

  4. 4
    mary Says:

    Emilia ,acasa la ea a dat doar ordine,copiii ei au fost ingenuncheati ,nici unul nu a avut voie sa – si spuna parerea,doar ea mama are voie sa vorbeasca ,ce doar eu v-am nascut,doar eu v-am crescut si nu voi pe mine,doar eu stiu ce e bine pentru voi ,voi habar nu aveti ce daca Cosmin are 26 de ani e doar un copil si atat . Cum sa se casatoreasca cu una de 20 de ani ,ce stie aia sa faca,doar eu stiu si ea trebuie sa ma intrebe ,numai ca Emilia nu s-a gandit deloc ca poate Cristina nu a fost crescuta sa fie calcata in picioare ,nu s-a gandit ca ea Cristina are o personalitate puternica si si poate da aici este un neajuns este incapatanata si orgolioasa. Emilia nu cred ca are multa scoala ,ea nu cunoaste omul ,ea nu a citit mult si crede ca si in sec XXI ,copiii nu au drepturi ci doar obligatii,ca ei copiii nu au voie sa ridice privirea in fata parintelui ,profesorului,omului in varsta ,ca ei copiii sunt facuti sa asculte si nu sa aiba idei,ca lor copiiilor li se poate impune un stil de viata gandit doar de parinte si nu gandit de copil.
    De aici este neintelegerea dintre ei,Cosmin a vazut ca poate fi si altfel,sunt altfel de relatii intre parinti si copii,iubirea ti-o poti arata altfel si da Cosmin s-a indragostit de Cristina ,o place asa cum este ea ,tot el o va schimba si se vor da unul dupa altul dar nu impunandu-se ci prin discutii de la egal la egal. Sotia nu este o sluga,sotia trebuie sa-l asculte doar pe sot si impreuna sa realizeze ceva in viata. Sfaturile sunt bine venite din partea soacrei dar nu trebuie si puse in practica daca acele sfaturi nu fac bine cuplului.
    Emilia este geloasa pe Cristina ,ea nu considera ca fiul ei Cosmin trebuie sa o iubeasca mai mult pe Cristina decat pe ea mama.Aici a gresit si greseste in continuare Emilia.
    Mereu spune ca nora ei Cristina nu s-a apropiat de ea ,dar oare a putut sa se apropie ,eu spun ca nu in jurul Emiliei este un mare sloi de gheata unul din ala care se formeaza pe Bistrita si nu se topeste nici cu 50000 de Kcalorii .Nu Cristina se victimizeaza,Cristinei nu-i place neaevarul,nu vrea sa fie barfita si discutata ,ea -a observat destul de bine nu discuta la adresa nimanui.Deci Emilia se victimizeaza,Emilia este o prefacuta ,este o mama despotica care nu permite copiiilor sa se apropie de ea.
    Pretentia Emiliei de a le cere copiiilor sa-i vorbeasca doar cu d-ta ,depaseste orice limita.Nu sunt de acord cu asa ceva. Cand te rogi lui D-zeu spui : ” Ajuta-ma doamne ,Ai grija doamne de copiii mei ,de casa mea, de sufletul meu.” Ca atare nu spui d-voastra doamne aveti grija de noi. Si atunci de ce sa le cer copiiilor sa ma trateze mai presus decat Dumnezeu?
    Nu o judec pe Emilia ,dar nu se comporta ca o femeie de 58 de ani asa cum pretinde.
    Nu pot sa o judec pe Cristina ea nu este vinovata daca in familie a fost mai rasfatata. Este un copil sensibil si raceala Emiliei,criticile Emiliei,ironiile la adresa ei de catre Emilia nu au putut sa o apropie de ea.

  5. 5
    mary Says:

    Si mai vreau sa adaug ceva.Nu noi mamele alegem fete pentru baietii nostri ,ci baietii isi aleg viitoarele iubite,sotii de mai tarziu. Noi mamele trebuie sa acceptam vointa baiatului indiferent daca este buna sau rea. Doar cel de sus ,bunul d-zeu oranduieste soarta omului. Si la biserica cand te cununi se spune :” Ce dumnezeu a unit ,omul nu are voie sa desparta”

  6. 6
    yoyo Says:

    Mary________am citit cu atentie commentul tau,imi place si te aprob dar vreau sa mai adaug ca dEmilia are un comportamant impamantenit in zona lor de acum 100 de ani .Nu a facut altceva decat copii ,serviciu si barfa in poarta casei cu vecinele despre tot ce misca pe strada sau in curtea vecinelor care nu erau de fata.i.Nu a citit o carte la viata ei ,isi aminteste ea vag ca a invatat la botanica ca omul, respectiv fata pe care o iubeste odrasla ei este o fiinta,bine ca nu zice ca este o planta.In casa ei(si abia ma abtin sa nu comentez de starea usilor)se ridica degetul cela stramb si incovoiat,se ridica pumnul si palma”daca era tatatO iti tragea doua palme….daca era fratetO ii dadea doua”‘despre ce vorbim?De palme,de umilit propriu copil comparandu-l mereu ca altii,pana si pe maricel l-a dat exemplu ?Asa cum o vedem pe sticla asa a crescut Cosmin si de ce nu totii copiii ei;Ne amintim ca fiul ei care este casatorit nu a vrut sa o vada cand a mers acasa,100% asa se poarta si cu [cea]de acasa….Incearca ea cate o zi doua sa se abtina,realizeaza ca o vede o tara,strange veninul in ea si pe urma iar arunca mai virulent flacari cuvinte grele,aceasta este femeia boma ,soacra urbana pntru nimic in lume nu m-iasi dorii asa om nici macar in vecini;Acest copil frumusel de altfel are multe,multe lacune in eductie(mutu **** pamanul)gelos si prieten cu bachus. A fost ADUS la mezat sa stranga ea ceva bani pentru zile negre,nu il da de langa ea ca nu are cine”" lucra “” in goodaria ei;Cat de usor a spus”"ori familia ,adica ea,ori ASTA”"Cosminelu nu a reactionat ptr. pentru ca e a N oara cand aude asa ceva
    Milica reproseaza copilului ca este vina lui ca l-a facut,acum fi tu copile “”CARJA “”mea;O sa planga lacrimi amare ca e Cristina ca e alta tot asa face si Cosmin o sa auda vesnic”"mata nu m-a vrut”"Despre Cristina pot spune ca daca C Botezatu a ales-o din mii de fete atunci el a vazut ce era de vazut.(punct)vorba Razvanului

  7. 7
    yoyo Says:

    *mi-asi…spaiiii

  8. 8
    mihaelacaramalac Says:

    sunt op soacra foarte rea daca erati soacra mea nu va mergea cu mine

  9. 9
    maria Says:

    HALAL TINERET .CE ESTE CU ASTA 2″DACA ERAI SOACSTA MEA NU-TI MERGEA CU MINE “-mihaela .ARE DREPTATE 100% EMILIA .CRISTINA TREBUIE SA MAI STEA CU MAMA EI NU ESTE PENTRU MARITAT SI A LIPSIT DE LA CURSURILE IN CARE S-A PREDAT DESPRE EDUCATIE SAU MINTEA I-A RAMAS LA 5 ANI .COSMIN E LEGAT LA OCHI SI MAI GRAV ISI BATE JOC DE MAMA LUI . NU SE POTRIVESC .

  10. 10
    nelu Says:

    doamna mirela sunteti o draguta dar nu mai le scoateti si maseaua de minte concurentilor

  11. 11
    nelu buzea Says:

    doamna mirela sunteti o superba dar nu mi cautati sa le scoateti si maseaua de minte concurentilor .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free