Cu cartile pe fata! Cornelia si Narcisa au ceva in comun: Samir


narcisa-cornelia-mpfm2

Ieri, Cornelia si Dragos s-au impacat. Odata cu luarea acestei decizii, concurenta a hotarat sa dea cartile pe fata si i-a dezvaluit lui Dragos faptul ca ea si Narcisa se cunosc, ba mai mult decat atat aceasta din urma i-ar fi transmis ca Samir, fostul iubit inca o asteapta.

In emisiunea de la ora 12.00, Narcisa si Cornelia au avut ocazia sa se confrunte fata in fata. Cele doua au recunoscut ca au fost iubitele lui Samir si ca au si prieteni comuni din Dragasani.

Narcisa n-a recunoscut insa banuiala Corneliei, cum ca Samir ar fi trimis-o in competitie cu un mesaj pentru ea.

Inca de la intrarea in competitie a Narcisei, atat ea cat si Cornelia nu au avut o relatie buna, ba din contra, cele doua mai mult s-au evitat.

Ce parere aveti de dezvaluirile Corneliei? Credeti ca Narcisa a intrat in competitie pentru a-i strica imaginea Corneliei spunand lucruri pe care afirma ca le-ar stii despre ea?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Cu cartile pe fata! Cornelia si Narcisa au ceva in comun: Samir”

  1. 8
    merry Says:

    Denisa draga tu nu ai auzit ca COCOstarcul tau a plecat din patul lui Samir la MPFM asa o sa plece si de la dragos care e dus ……… rau de tot de admite o asemenea mincinoasa langa el. Aceasta domnisoara” la 27 ani nu are decat gene false si haine nu ati vazut ce casa avea, si in casa se da ce nu este.

  2. 7
    mihaelacaramalac Says:

    nu ami placeti nici una nici alta ati stat amandoua cu samir pentru bani

  3. 6
    sofia Says:

    Amandoua sunt la fel

  4. 5
    yoyo. Says:

    Daca toate vampele si panaramele ar face o facultate si ar vorbii cu toata gura corect romaneste sa traiasca vampele iar cocalarii care se epileaza total ar trebuii sa nu mai poceasca in asa hal limba literara romana;Narcisa are un mare avantaj in fata lui Coco,daca da cate o perla in fiecare zi despre palmaresul incarcat al cordeliei v-a fi o distractie maxima,m-am saturat de pana eiPoate linistita sa-si ia tuciuriul acasa, o asteapta Samir cu bratele deschise,numai cat l-a balacarit si pe el,sa vad cine mai trage apa!?

  5. 4
    mary Says:

    Cornelia ,Dragos are ,multe atuuri in fata lui Samir. Narcisa este o parasuta si atat ea vrea sa iasa in fata si nu stie cum s-a certata cu Lorena si Flory,a vazut ca nu iese la capat cu ele si fanii o voteaza mai mult pe Lorena asa pisicuta blanda cum este ea ,dar are fani ,acum se leaga de Cornelia pentru ca s-a impacat de Dragos,Narcisa l-a placut si il place pe Dragos ,este altfel decat mototolul de Victor care nu-i i-a apararea in fata prietenilor lui si stie clar ca Victor nu o va face.Oricum Cornelia este in avantaj.

  6. 3
    Denisa Says:

    Coco are dreptate! NARCISA E VECINA MEA DE PANARAMA O STIE TOT CARTIERUL!Este o persoana rea si ea si surorile ei!

  7. 2
    Madalina Says:

    Trecutul e trecut , Narcisei ,,ii e foame de fani ” ~ !

  8. 1
    anana Says:

    doua panarame ,pline de ele ,se cunosc de vampe ,de la o posta

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free