Ce impresie v-ati creat despre doamna Cristina, mama lui George?


cristina

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, doamna Cristina, mama lui George a intrat in Casa Mamelor si a Fetelor pentru o saptamana. In acest timp, ea va primi voturi din partea telespectatorilor, care vor decide daca ea va continua competitia ca si concurenta cu drepturi depline sau nu.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Voi ce parere v-ati creat pana acum despre doamna Cristina, mama lui George? Va doriti ca ea sa devina concurenta cu drepturi depline in competitie?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Ce impresie v-ati creat despre doamna Cristina, mama lui George?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    florina Says:

    Este o femeie care da impresia ca ascunde ceva tot timpul.Privirea o tradeaza.

  2. 13
    adela Says:

    E cea mai frumoasa femeie din casa, inteligenta, echilibrata si blanda. Intrucat poporul nostru are, din pacate trasaturile barfitoarelor si agramatelor d-ne Luminita si bunica,d-na Cristina nu este agreata de blogeri. Ce sa-i faci, iti place ceva ce iti este familiar…Asta e nivelul, cu asta defilam.

  3. 12
    ghita_49 Says:

    decat sa castige marele premiu andreea cu fomistii alin si luminita(cam asta se prevede ca vreau cei ce numara voturile)mai bine sa castige lorena sau cristina.evident,d-na cristina,ar vrea ca lorena casatorita cu George sa castige finala.voturile cred ca sunt”numarate”de mult.

  4. 11
    merry Says:

    o impresie proasta intra de doua luni stau pe Lorena si pleaca acasa cu o suma de bani sunt niste mincinosi Lorena castiga si singura. Uneori cand este prins cu camera George arata ca un ………… il descurca maicasa el e tufa.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free