Ce impresie v-ati creat despre doamna Cristina, mama lui George?


cristina

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, doamna Cristina, mama lui George a intrat in Casa Mamelor si a Fetelor pentru o saptamana. In acest timp, ea va primi voturi din partea telespectatorilor, care vor decide daca ea va continua competitia ca si concurenta cu drepturi depline sau nu.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Voi ce parere v-ati creat pana acum despre doamna Cristina, mama lui George? Va doriti ca ea sa devina concurenta cu drepturi depline in competitie?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Ce impresie v-ati creat despre doamna Cristina, mama lui George?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    dya_nna Says:

    Nu am o impresie buna. Nu e corect fata de ceilalti concurenti sa intre, daca dorea acest lucru cu adevarat si cum sustine dansa ca doreste sa fie alaturi de Lorena si George, intra de la inceput cu George, nu cand are dansa chef sa intre. Ne arata ca scopul dansei este doar marele premiu. Nu are ce cauta in casa!

  2. 9
    merry Says:

    o impresie proasta se vede ca sunt falsi si cum stau toti trei legati de mana da urat fomisti dupa bani .

  3. 8
    mihaelacaramalac Says:

    sunt cea mai buna mama din emisiune

  4. 7
    monique Says:

    Ai dreptate Lia. Exact asa vad si eu lucrurile. Nici mie nu-mi place cum stau cei trei inlantuiti, de parca Lorena ar fi in pragul unui lesin.

  5. 6
    monique Says:

    Lia ai mare dreptate, sunt de acord cu tine.

  6. 5
    Lia Says:

    Ca soacre,eu le apreciez pe d-na Stefana si d-na Luminita.Au un comportament normal fata de potentialele viitoare nurori.In schimb d-na Cristina are un ceva care nu-mi place:faptul ca o tine pe Lorena de mana e chiar penibil.Ce vrea sa ne demonstreze?Ca o iubeste de numai poate pe Lorena?Nu sunt de acord nici cu intrarea ei in casa,acum cand concursul este aproape de final.Nu este corect si nici echitabil fata de ceilalti concurenti.A stat acasa pana ce fiul ei a facut un cuplu cu mireasa saptamanii si apoi gata,s-a hotarat sa intre in casa,nu pentru bani,nu,nu,ci doar sa-si sustina fiul! In ce sa-l sustina?George oricum era placut si votat de telespectatori.Lorena este cam naiva sau poate vrea sa para.Se indragosteste prea usor.Sta pe canapea parca a inghitit un bat,cu o mana intre picioarele lui George si alta in mana d-nei Cristina.Si inca ceva,atat George cat si Narcisa au fost adusi in casa pentru a crea diversiune,George din Galati ca si Maricel,Narcisa din Dragasani ca si Cornelia;George si Maricel avand-o ca iubita pe Lorena,Narcisa si Cornelia avandu-l ca iubit pe Samir.Nimic nu este intamplator.

  7. 4
    otilia/magda Says:

    Merita sa ramana, emana mult bun simt, bunatate si respect ! Felicitari doamna Cristina ! Spun, DA !

  8. 3
    MITU ANI Says:

    Doamna Cristina se vede ca este o mama buna dupa cum vorbeste si cum se comporta cu Lorena merita sa le fie alaturi in competitie le doresc succes.

  9. 2
    mary Says:

    E o doamna extraordinara,stie ce vrea si nu greseste cu nimic ca s-a apropiat de Lorena si mai ales ca o sprijina. Felicitari pentru asa soacra,de fapt asa sunt mamele de baieti,va spun din experienta.
    Emilia ar trebui sa invete de la d-na Cristina ,si alt fel de comportare fata de copii si mai ales fata de nora.

  10. 1
    kopony Says:

    eu si prieteni mei avem o impresie f buna despre mama lui George este o doamna superba si face f bn ca vrea sa fie aproape de copii ei felicitari doamna va dorim mult succes in aceasta emisiune

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free