La multi ani, Lorena!


lorena-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Lorena, actuala concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 20 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Lorena in aceasta zi importanta din viata ei?

20 comentarii la “La multi ani, Lorena!”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 20
  vall Says:

  Esti un iepuras dragut,te pup si te sustin uita-l pe M ,ipeste-te de george pare tari di tat.Va pup pe amindoi

 2. 19
  sandapop Says:

  sunt fan lorena as vrea sa faca un cuplu cu george pentru ca o place pe lorena si se potrivesa inpreuna doamna mirela sunteti foarte frumoasa pup lorena fana ta din deta ALEXANDRA.

 3. 18
  alexya Says:

  La multi ani !!!! iubita mea Lore, Te apreciez in Tot ceea ce faci si prin faptul ca multi au dat in tine tu ai dovedit ca ai un suflet bun, un carcater frumos si nu esti razbunatoare.Sa ai parte de toata fericirea din lume si orice vis sa devina realitate dar in primul rand sa fii santoasa si puternica si sa poti iubii pe altcineva, iat acel altcineva este George sper sa fi cu el si sa-i dai o sansa pentru ca merita si tu la fel meriti ptr ca ai trecut prin multe.

 4. 17
  denisa Says:

  la multi ani pisicuto sa ramai asa frumossa si de acuma inainte esti cea mai tare

 5. 16
  mary Says:

  La multi ani fetita dulce,fii tare,incearca si lasa trecutul in urma ,uita-l pe maniacul de Maricel,nu te-a meritat,nu te merita si nu te va merita niciodata. George este idealul tau. Se vede ca te iubeste nu doar te place. Ati fi un cuplu perfect.

 6. 15
  intransigentul Says:

  LA MULTI ANI .! Sa fii iubita si fericita pentru ca la 20 de ani gandesti si actionezi mai corect de cat toate fetele din concurs mai mari ca tine .Mentine ti hotararea luata si deschidete pentru o noua relatie,viata merge inainte si fara de cel care nu au stiut sa te pretuiasca si care acum din disperare actioneaza mintind incercand mewreu sa te injosesca.

 7. 14
  tina_belgia Says:

  Cine ii recomanda Lorenei sa se impace cu Maricel nu tine cu adevarat la ea! voi, cei care o sfatuiti sa faca asta, chiar nu va dati seama ca ceea ce el numeste iubire este de fapt obsesie si ca el se tine scai de Lorena dintr-un orgoliu nemasurat, generat de faptul ca nu stie sa piarda si nu concepe sa fie refuzat? chiar nu va dati seama ca acest individ ar distruge-o in scurt timp? asa tineti voi la Lorena?intentia mea este de a trimite in cel mai scurt timp la redactia emisiunii o scrisoare deschisa adresata familiei Lorenei,singura in masura si in stare sa-l potoleasca pe acest nemernic care practic le-a dezonorat,la modul figurat, fireste, fata, respectiv sora…oameni buni,Maricel nu va aduce decit nefericire si nenorociri in viata acestei fete, care merita o soarta mai buna!individul acesta fara capatii,coleric ,betiv, violent si cu clare probleme de ordin psihic va distruge destinul acestei fete, daca familia ei nu ia atitudine!Lorena e inca sub influenta lui malefica, iar rolul familiei ei si al adevaratilor prieteni e sa ii deschida ochii si sa o scoata urgent de sub aceasta influenta!nu bag mina in foc,deocamdata, dar sint aproape sigura ca la ultima gala, in casa a intrat “ursitul” Lorenei, George..daca-i vreti binele,sfatuiti-o sa nu-i fie teama si sa intinda cu incredere mina, miinii care astazi tocmai i s-a intins! La Multi Ani, Lorena si Doamne-ajuta!

 8. 13
  MITU ANI Says:

  La multi ani! Lorena la frumoasa varsta de 20 de ani iti doresc multa sanatate si fericire sa-ti gasesti un baiat bun ca pe sufletul tau fii optimista si ramai asa cum esti te sustin pana la finala .

 9. 12
  mara bucur Says:

  LA MULTI ANI SI SA FI IUBITA ASA CUM TU O MERITI..PUPICI

 10. 11
  andra Says:

  la multi ani si tot ce iti doresti.impacate cu maricel pt k va iubiti mult si va sta f bn impreuna.te poup

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free