La multi ani, Lorena!


lorena-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Lorena, actuala concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 20 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Lorena in aceasta zi importanta din viata ei?

20 comentarii la “La multi ani, Lorena!”

  1. 1
    Tilda Says:

    La Multi Ani LORENA!!!!!! O fata draguta,frumusica,sufletista,miloasa, educata, cu mult bun simt,intelegatoare. Sa-i dea Dumnezeu o viata linistita,frumoasa un baiat care sa iubeasca cu adevarat, un baiat care sa o faca fericita si sa zambeasca mereu.

  2. 2
    dani Says:

    La Multi Ani!!Sa fie sanatoasa si fericita, si sa-si gaseasca un baiat care sa o pretuiasca si sa o iubesca asa cum merita!

  3. 3
    otilia/magda Says:

    La multi ani Lorena, sa ai parte de tot ce-i bun si frumos pe lume, meriti !

  4. 4
    Adriana Says:

    Lorena, daca ar ajunge acest mesaj la tine, alaturi de La multi ani, ti-as da un sfat: asculta de “vocea inimii” si urmeaz-o !
    Este foarte important in viata!
    Sa iubesti, sa fi iubita, sa simti focul pasiunii, nu-i este dat orisicui !
    Cand iti este dat, nu respinge. In rest nimic nu mai conteaza, nu suntem vesnici pe pamant!

  5. 5
    yoyo Says:

    Nici aici nu iarta oglinda,eu cred ca asta si la buda merge cu oglinda

  6. 6
    maria65 Says:

    La Multi Ani Lorena! sa fi fericita ,sa ai liniste sufletasca si sa gasesti baiatul potrivit pentru tine.

  7. 7
    Maria 65 Says:

    La Multi Ani ! Lorena sa fi sanatoasa si sa gasesti un baiat pe gustul tau.

  8. 8
    banderas Says:

    LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI DE CEI DRAGI!SA STI CA “COHORTA”DE FANI CARE TE SUSTIN ,NU VREA SUB NICI O FORMA SA MAI FI CU MARISEL PENTRU CA TU MERITI DIN PLIN CEVA MAI BUN!

  9. 9
    gabi Says:

    un calduror sincer la multi ani imi place de tine esti o fata ok

  10. 10
    gabi Says:

    esti cea mai frumoasa din casa si sa ramai asa mereu sa ajungi pana in finala

  11. 11
    andra Says:

    la multi ani si tot ce iti doresti.impacate cu maricel pt k va iubiti mult si va sta f bn impreuna.te poup

  12. 12
    mara bucur Says:

    LA MULTI ANI SI SA FI IUBITA ASA CUM TU O MERITI..PUPICI

  13. 13
    MITU ANI Says:

    La multi ani! Lorena la frumoasa varsta de 20 de ani iti doresc multa sanatate si fericire sa-ti gasesti un baiat bun ca pe sufletul tau fii optimista si ramai asa cum esti te sustin pana la finala .

  14. 14
    tina_belgia Says:

    Cine ii recomanda Lorenei sa se impace cu Maricel nu tine cu adevarat la ea! voi, cei care o sfatuiti sa faca asta, chiar nu va dati seama ca ceea ce el numeste iubire este de fapt obsesie si ca el se tine scai de Lorena dintr-un orgoliu nemasurat, generat de faptul ca nu stie sa piarda si nu concepe sa fie refuzat? chiar nu va dati seama ca acest individ ar distruge-o in scurt timp? asa tineti voi la Lorena?intentia mea este de a trimite in cel mai scurt timp la redactia emisiunii o scrisoare deschisa adresata familiei Lorenei,singura in masura si in stare sa-l potoleasca pe acest nemernic care practic le-a dezonorat,la modul figurat, fireste, fata, respectiv sora…oameni buni,Maricel nu va aduce decit nefericire si nenorociri in viata acestei fete, care merita o soarta mai buna!individul acesta fara capatii,coleric ,betiv, violent si cu clare probleme de ordin psihic va distruge destinul acestei fete, daca familia ei nu ia atitudine!Lorena e inca sub influenta lui malefica, iar rolul familiei ei si al adevaratilor prieteni e sa ii deschida ochii si sa o scoata urgent de sub aceasta influenta!nu bag mina in foc,deocamdata, dar sint aproape sigura ca la ultima gala, in casa a intrat “ursitul” Lorenei, George..daca-i vreti binele,sfatuiti-o sa nu-i fie teama si sa intinda cu incredere mina, miinii care astazi tocmai i s-a intins! La Multi Ani, Lorena si Doamne-ajuta!

  15. 15
    intransigentul Says:

    LA MULTI ANI .! Sa fii iubita si fericita pentru ca la 20 de ani gandesti si actionezi mai corect de cat toate fetele din concurs mai mari ca tine .Mentine ti hotararea luata si deschidete pentru o noua relatie,viata merge inainte si fara de cel care nu au stiut sa te pretuiasca si care acum din disperare actioneaza mintind incercand mewreu sa te injosesca.

  16. 16
    mary Says:

    La multi ani fetita dulce,fii tare,incearca si lasa trecutul in urma ,uita-l pe maniacul de Maricel,nu te-a meritat,nu te merita si nu te va merita niciodata. George este idealul tau. Se vede ca te iubeste nu doar te place. Ati fi un cuplu perfect.

  17. 17
    denisa Says:

    la multi ani pisicuto sa ramai asa frumossa si de acuma inainte esti cea mai tare

  18. 18
    alexya Says:

    La multi ani !!!! iubita mea Lore, Te apreciez in Tot ceea ce faci si prin faptul ca multi au dat in tine tu ai dovedit ca ai un suflet bun, un carcater frumos si nu esti razbunatoare.Sa ai parte de toata fericirea din lume si orice vis sa devina realitate dar in primul rand sa fii santoasa si puternica si sa poti iubii pe altcineva, iat acel altcineva este George sper sa fi cu el si sa-i dai o sansa pentru ca merita si tu la fel meriti ptr ca ai trecut prin multe.

  19. 19
    sandapop Says:

    sunt fan lorena as vrea sa faca un cuplu cu george pentru ca o place pe lorena si se potrivesa inpreuna doamna mirela sunteti foarte frumoasa pup lorena fana ta din deta ALEXANDRA.

  20. 20
    vall Says:

    Esti un iepuras dragut,te pup si te sustin uita-l pe M ,ipeste-te de george pare tari di tat.Va pup pe amindoi

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free