Veste trista pentru fanii Mireasa pentru fiul meu: Starea de sanatate a lui Robert MPFM1 s-a agravat!


victor-robert-tavi

Robert, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, trece prin momente dificile. In urma cu putin timp, Victor colegul sau din editia trecuta, a facut un anunt foarte trist legat de starea de sanatate a fostului concurent:

“Tin sa anunt cu regret toti fanii emisiunii “Mireasa Pentru Fiul Meu” ca starea de sanatate a fostului concurent Robert s-a agravat, de sambata se afla internat in spital si trebuie operat de urgenta la Viena, costurile fiind foarte mari rog pe cine este in cunostinta de cauza sa ia legatura cu mine sau cu familia lui in caz ca cunoasteti vreo fundatie care il poate sustine financiar.”

Robert a fost descalificat din competitie din cauza problemelor de sanatate. In urma unor analize amanuntite medicii au descoperit o tumoare pe creier, iar orice suparare survenita in concurs i-ar fi putut afecta sanatatea.

Ii dorim din suflet sa se faca bine, iar toti cei care considera ca il pot ajuta ii voi pune in legatura cu familia lui.

Articol realizat de Raluca14 comentarii la “Veste trista pentru fanii Mireasa pentru fiul meu: Starea de sanatate a lui Robert MPFM1 s-a agravat!”

Pages: « 2 [1] Show All

 1. 10
  ioana Says:

  ar trebui publicat un cont bancar in lei sau euro unde se pot dona bani…poate sunt unii care pot ajuta…

 2. 9
  lumi Says:

  ce pacat ,-ne cat de rau imi pare de el ,sper in suflet sa se gaseasca oameni care sa-l ajute ,fundatii,oameni cu posibilitati financiare ,e tanar are viata inainte ,d-ne ajuta sa -l aiba d-zeu in paza lui

 3. 8
  Ana Says:

  Multa sanatate lui Robert! Foarte frumos din partea lui Balan Alexandru, baiatul dnei Gina ca a dat share pe pagina lui cerand ajutor pentru Robert. Marele leu a ridicat vreun deget? Nu, el are lucruri mai importante de facut. Halal personaj mincinos si fals!!!!!!!!!

 4. 7
  maria65 Says:

  Robert,fi puternic! sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si sa treci peste aceasta boala crunta.Poate cei cu bani te vor ajuta sa te poti opera cat mai repede.

 5. 6
  otilia/magda Says:

  Robert, iti doresc multa, multa sanatate si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta crunta boala! Esti tanar, o sa reusesti! sanatate!

 6. 5
  georgeta Says:

  IMI ADUC BIN E AMINTE CA FAM PRICOPIE AU ZIS CA DACA CASTIGA COMPETITIA EI DAU O PARTE DIN PREMIU LUI ROBERT SA SE POATA OPERA
  DAR SE PARE CA A FOST O STRATEGIE DE A LOR PT AI VOTA TELESPECTATORII
  PT ROBERT MULTA SANATATE SI SPER SA GASEASCA PUTEREA SI BANII SA POATA FACE INTERVENTIA

 7. 4
  marinela ginga Says:

  imi pare rau,este un baiat super

 8. 3
  marinela ginga Says:

  imi pare f rau,este un baiat super….

 9. 2
  alexya Says:

  As vrea un nr de tel al Familiei lui sau A D-nei Sanziana le-as ajuta dak se poate si dau de ei cu cat pot.

 10. 1
  alexya Says:

  Saracu Robert, Sper sa fie o Veste neadevarata sau dak nu sa se fak bn cat mai repede, imi vn pur si simplu sa plang auzind akm asta.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free