Veste trista pentru fanii Mireasa pentru fiul meu: Starea de sanatate a lui Robert MPFM1 s-a agravat!


victor-robert-tavi

Robert, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, trece prin momente dificile. In urma cu putin timp, Victor colegul sau din editia trecuta, a facut un anunt foarte trist legat de starea de sanatate a fostului concurent:

“Tin sa anunt cu regret toti fanii emisiunii “Mireasa Pentru Fiul Meu” ca starea de sanatate a fostului concurent Robert s-a agravat, de sambata se afla internat in spital si trebuie operat de urgenta la Viena, costurile fiind foarte mari rog pe cine este in cunostinta de cauza sa ia legatura cu mine sau cu familia lui in caz ca cunoasteti vreo fundatie care il poate sustine financiar.”

Robert a fost descalificat din competitie din cauza problemelor de sanatate. In urma unor analize amanuntite medicii au descoperit o tumoare pe creier, iar orice suparare survenita in concurs i-ar fi putut afecta sanatatea.

Ii dorim din suflet sa se faca bine, iar toti cei care considera ca il pot ajuta ii voi pune in legatura cu familia lui.

Articol realizat de Raluca



14 comentarii la “Veste trista pentru fanii Mireasa pentru fiul meu: Starea de sanatate a lui Robert MPFM1 s-a agravat!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    valycea Says:

    pentru FANE:stiti cumva ca au sau nu au donat bani,stiti Adevarul ?Multa ura aveti acumulata in inima,concursul a trecut cu bune si rele ,fiecare dintre noi am avut favoriti si am displacut pe altii,insa acum ei au viata lor si de ce sa ii uram?Aveti de facut un gest frumos,faceti-l din buzunarul dv.nu fiti generos din buzunarul altuia .Ii dorim lui Robert sanatate si de altfel tuturor fostilor concurenti.

  2. 13
    reni Says:

    Corect Paula , banii din premiu vin in 2 transe.
    Prima transa prin primavara

  3. 12
    irina Says:

    am sa ajut si eu cat popt desigur

  4. 11
    Paula Says:

    Daca am fi oameni….in adevaratul sensului al cuvintelor spuse…am face ceva!pentru altcineva…..Dar…mai avem de invatat!……GEORGETA…..banii antenistilor vin tarziu!!!!!!Mult prea tarziu……

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free