Stefania nu-si doreste sa mai auda de Florin!


stefania-28-ianuarie-2013

In urma insistentelor lui Florin de a o curta, Stefania a clacat si a luat decizia de a nu mai avea niciun fel de legatura cu el.

Desi cei doi au castigat o frumoasa iesire, unde au avut parte de piscina, spa, film si cina se pare ca asta nu a fost indeajuns pentru ca ei sa se apropie mai mult, ba din contra discutiile nepotrivite au aparut din nou intre ei, reusind sa-i puna capac Stefaniei.

Florin a spus despre Stefania: “Se considera mult prea buna fata de ceea ce este.”

Insistentele lui Florin au deranjat-o pe Stefania, care pentru cateva zile a suferit si a plans, simtindu-se injosita de catre concurent.

Credeti ca Stefania a procedat corect rupand orice fel de legatura cu Florin?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Stefania nu-si doreste sa mai auda de Florin!”

  1. 8
    mary Says:

    Stefania , tu nu il meriti pe Florin ,eleste un baiat cu bun simt , gateste ,spala ,face curatenie ,este de toata mana. Daca erai cu el te simteai ca o printesa,rara gasesti baieti care sa iubeasca cu atat patima ,doar ca tu nu stii ce e iubirea, te consideri o fata extraordinara ,dar esti foarte rea si rasfatata.

  2. 7
    denisa Says:

    florin laso sa plece acasa ea a venit pentru bani se crede foarte interesanta dar ma car daca era frumoasa nu te merita florine florin si doamna maria vreau sa ramaneti in casa va pup

  3. 6
    Nisa Says:

    Draga Stefania esti o fata frumusica, stii ce verei, dar tu ai venit in acest show doar pentru sa-ti faci (gasesti) oportunitatea de a fi vazuta (cunoscuta, remarcata) pentru un joob in mass-media. Faptul ca i-ai devenit draga lui Florin nu a insemnat nimic pentru tine. La inceput l-ai acceptat, l-ai tinut de mana, l-ai lasat, te-ai lipit de George, care aplecat, apoi, iar ai acceptat atentiile lui Florin (flori, vorbe mierose), toate numai pentru a mai ramane in acest show, pentru a te face cunoscuta (remarcata). Departe de tine casatoria. Vorbesti (turui) ca o banda de magnetofon, nu te-a pus nimeni sa participi, la concurs (probe) in finala saptamanii alaturi de Florin, care a si castigaat si ti-a oferit oportunitatea de a petrece o zi in afara casei. Il cunosteai destul de bine, stiai sentimentele lui vis-a-vis de tine (de care ti-ai batut joc, numai sa-ti fie tie bine si sa-ti atingi scopul), iar acum “TE dai ranita si jicnita”. Rusine sa-ti fie, ai un caracter urat. Mergi acasa fetito si pune-ti parintii sa “CONTRIBUIE” unde trebuie daca doresti sa te faci cunoscuta (remarcata). Pana atunci, pleaca acasa si continua-ti scoala, nu esti interesanta si nu poti sa ramai in acest show dupa interesul pe care il urmaresti.

  4. 5
    nina Says:

    da, demult trebuia să se retraga, fara a cauta doar joaca si umplere de timp.

  5. 4
    silvia Says:

    Cine si-ar dori un pshihopat,un maniac de femei? nu vedeti ca e din filmele de groaza? urit caracter,jegos,ca dintii lui din fata!

  6. 3
    mari Says:

    cine si-ar dori asa ceva….rautatesi aroganta (par frumos si buze subtiri-cand spune ceva,trancaneste,turuie)

  7. 2
    inntransigentul Says:

    Stefania o fata cu bun simt a incercat sa mentina o relatie buna cu doamna Maria pentru ca intradevar este una dintre mamele care merita respect pentru ce a aratat in acest concurs si cu Florin a incercat sa relationeze normal ca itre doi oameni normali. Aici a gresit .Florin nu este normal si nu suporta din orgoliu respingerea . Stefania trebuea sa adopte o atitudine categorica fata de el pentru ca intradevar dragoste cu de a sila nu se face.

  8. 1
    lavinia Says:

    TE DAI SI TU IMPORTANTA BOSUMFLATO!VAI DE CAPUL TAU DE BESTIE!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free