Iata cum a decurs reuniunea fostilor concurenti MPFM2!


liliana-virgil-corina-silvia-george

Vineri a avut loc o reuniune intre fostii concurenti de la Mireasa pentu fiul meu – sezonul 2, care au parasit pana acum competitia.

corina-silvia-virgil-liliana

Reuniunea a avut loc in Centrul Vechi, unde concurentii s-au distrat de minune. Desi ar fi trebuit sa fie prezenti 6, din pacate au fost doar 5, deoarece Iulia a lipsit de aceasta data de la intalnire.

virgil-corina-liliana

“Am impartasit amintiri din competitie, am facut pronosticuri, am ras mult, am facut poze, am ciocnit pentru momente frumoase si sper sa mai fie astfel de intalniri, la care sa ni se alature si absenta de aseara (Iulia), dar si altii care vor mai iesi din competitie sau…de ce nu, si concurenti de la sezoanele anterioare! Va pup si ma bucur ca v-am cunoscut si v-am revazut, si…tinem legatura!!!! ” a povestit George pe contul sau de facebook.

silvia-george-liliana

Ce parere aveti de faptul ca fostii concurenti tin legatura si in afara casei?

Articol realizat de Raluca


9 comentarii la “Iata cum a decurs reuniunea fostilor concurenti MPFM2!”

  1. 9
    lumi Says:

    aniela ,subsciu la parerea ta,cosmin e genul care tace si-nghite tot de dragul cui ,al cretinicai ?sau al banilor,ca-si mai a si el in petec ,o mai admonesteaza cateodata ,isi iese din calmul specific ,fata asta il joaca cum vrea sau el inchide ochii ,de d-ne emi ,hmmm ,si-a iesit din minti cu fata asta ,nu stam noi in casa ca s-o judecam ,nu sunt mama de baiat dar pot sa-i inteleg reactia a clacat psihic ,aca era putin mai cerebrala o punea la punct pe cretinica ,parerea mea este ca acest cuplu nu are sanse ,se vede ca rand pe rand se destrama toate cuplurile ,facute in graba si la nimereala ,pe apucate ,mie nu-mi inspira incredere nicic unul ,lorena a facut cel mai bun lucru ,sper sa nu se impace cu maricel ,asta-i bolnav ,sa dai sa fugi de asa specimen de om

  2. 8
    lumi Says:

    mda,pacat e corina ca n-a ramas mai mult ,mi-a placut foarte mult,o fata cu bun simt ,educata ,cu caracter ,din pacate baiatii din casa n-au avut ochi pentru ea ,sincer nici nu va un baiat care s-o fi meritat-o (in cei actuali)din ce-am observat de-a lungul tuturor editiilor ,fetele care nu fac circ zboara cel mai repede ,am o presimtire ca dde madalina n-o sa scapam curand ,nu suport s-o mai aud cum racneste prin ccasa ,pe d-na mirela s-o va cum o protejeaza ,cu ea discuta cel mai mult in eisiuni ,n-o inteleg ,fata e limitata ,obraznica ,fara respect fata de mame ,cred c-o sa iasa stefania ,sambata ,baietii inca nu au spus totul,dragos sigur v-a ramane ,eu am votata ,florin ,pt bunica maria ,el lasa mult de dorit dar nu-i mai rau ca alti concurenti

  3. 7
    dana Says:

    LILIANA … esti puternica, frumoasa si plina de tact .
    MI-AR PLACEA SA VIZIONEZ IN VIATA ASTA , EMISIUNI MODERATE DE TINE…!
    OARE CINEVA IN MASURA SA IA ASTFEL DE DECIZII , TI-A VAZUT EVOLUTIA ?
    SPER CA DA…!
    TE PUP

  4. 6
    aniela Says:

    RUSINE COSMIN,TE INVARTE PE DEGETE CRISTINA EMILIA ARE DREPTATE,VEI NEFERICIT ALATURI DE CRISTNA.TREZESTE-TE BAIETE,ESTI ORB?

  5. 5
    yoyo Says:

    Mda…asa este,asa va fi ,asa a fost la acest show matrimonial raman cei care se cearta ca la usa cortului,care fac rating prin scandal .Corina mi-a placut cel mai mult,la fel de mult cum mi-a placut si Diana de la npm,frumoase fiinte,frumos caracter si E-DU-CA-TE!

  6. 4
    gogu Says:

    Monica, subscriu!!!

  7. 3
    lori Says:

    lili, esti o frumoasa, la fel si corina. va puuuup

  8. 2
    Monica Says:

    Ma bucur sa vad ca sunt prieteni si tin legatura si nu isi poarta ranchiuna, lucru care nu se poate spune si legat de cei din casa, care mai de care dupa bani! Felicitari pt concurentii iesiti ca tin legatura… Intr-adevar, au iesit cei cu bun simt, linistiti si tocmai cei care erau pregatiti pt casatorie si au ramas hienele in goana dupa bani…. Va pup!!!

  9. 1
    inntransigentul Says:

    Din pacate au iesit acei concurenti care au mai mult bun simt mai mai multa pregatire pentru viata si detin cu siguranta un caracter mai frumos fata de cei ramasi in concurs , acesta este succesul intalnirii lor.Sunt curios daca vor iesi din acesta competitie tot concurentii care dovedesc bun simt ,mai sunt cativa bataiosi dar cu principii.Florentina Lorena,Stefania, si Razvan. Ceilalti se invart numai dupa mirosul banilor, si alte avantaje.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free