MPFM1: Veste importanta despre Alexandra si Dragos!


alexandra-dragos-mpfm-sezonul-1

Alexandra si Dragos au implinit astazi un an de cand au format un cuplu. Ei au primit foarte multe mesaje de felicitari pe conturile lor de facebook si au vrut sa faca un anunt important pentru toti cei care i-au sustinut. Iata ce veste au dat Alexandra si Dragos fanilor sai:

“Multumim din suflet pentru toate urarile si pentru ca nu ati uitat acest moment important din viata noastra! Si pentru ca am promis ca aducem vesti noi, iata ca a venit momentul sa va anuntam ceva important!
Acum un an noi doi ne uneam destinele intr-o relatie care ne-a adus fericire si ne-a aratat adevarata iubire, de aceea in data de 26 octombrie 2013 ne vom uni destinele si in fata lui Dumnezeu! Mult asteptata nunta vine anul acesta, iar nasii nostri vor fii Diana Carmen Ciobanu, impreuna cu viitorul ei sot, Mihai!
:) Va pupam, Alex si Dragos!”

alexandra-mireasa-dragos-mire-mpfm1
Ce parere aveti de vestea data de fostii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1?

Articol realizat de Raluca

24 comentarii la “MPFM1: Veste importanta despre Alexandra si Dragos!”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Mihaela Says:

    Ma bucur f mult ca ati ramas impreuna si dupa competitie si ca acuma ati decis sa va uniti destinele,sunteti f frumosi si chiar va potriviti de minune.Casa de piatr!si multa iubire,ferici,noroc si f multi copii.pupici multi

  2. 9
    otilia/magda Says:

    Eu le doresc multa fericire si copii frumosi! Este o veste frumoasa, merita felicitati! Felicitari!

  3. 8
    ghita_49 Says:

    daca alexandra a ajuns sa se uite la maidanezul dragos cred ca are multe
    “bube”in cap.la ce facusi scoala alexandra,ca sa te casatoresti cu neica nimeni asta ? dar poate si asta o fi prea bun pentru tine.

  4. 7
    felicia musca Says:

    o veste foarte frumoasa,era de asteptat sa ne dea aceasta veste la cat de muuult se iubesc

  5. 6
    georgiana Says:

    ce spune alexya sunt numai aberati cred ca e invidiuasa pe ce are alexandr langa ea. sa fit asa tot restu viata alexandra si dragosi formati un cuplu foarte frumos si sunteti un exemplu pentru ceilalti cocurtnti va iubim si va sustinem tineto tot asabafta multa in continuare

  6. 5
    gogu Says:

    alexya, daca ai fi avut vesti adevarate ai fi anuntat pina acum asta, asta e asa, foaie verde, nu uita ca oricine poate scorni orice!!!

  7. 4
    cris Says:

    si pt alexya…oare dc am senzatia k esti fana “Adrian Pricope”. daca nu iti place Alexandra si Dragos dc comentezi?te roade putin invidia?

  8. 3
    cris Says:

    ma bucur mult pt voi imi sunteti tare dragi.sper sa ramaneti la fel de fericiti.felicitari

  9. 2
    cristina Says:

    tu ne lasi rece alexya. vorbesti numai aberatii. alexandra e o fata tanara, frumoasa, desteapta, are foarte multe calitati. nu e cazul sa spuna cineva ca nu ar mai fi luat-o nimeni.esti o frustrata si o invidioasa. ALEXANDRA si DRAGOS, felicitari, sa va iubiti mult si sa nu bagati in seama rautatile!! va puuup

  10. 1
    alexya Says:

    Ma lasa rece Alexandra de la atatea p*** normal k e nevoita sa stea cu dragos k altfel nimeni no lua si zic asta din iformatii sigure mai stiu si k a facut 2 avorturi iar unul dintre fosti iubiti a batuto in public sa se scape de ea.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free