Lorena: “Maricel m-a pierdut definitiv”


lorena-maricel-despartiti

De cateva zile bune, Lorena si Maricel sunt despartiti, iar ea este foarte hotarata sa nu se mai impace cu el.  Printre motivele care au stat la baza despartirii sunt faptul ca Maricel este “mult prea posesiv”, ca “impune” si pentru ca ultima oara acesta a bruscat-o.

Intre Lorena si Maricel au fost multe neintelegeri in timpul relatiei lor, iar Lorena l-a iertat de mai multe ori trecand cu vederea peste greselile lui.

Maricel a sustinut “eu sunt de vina…competitia m-a schimbat”. El este constient de faptul ca a gresit mult in relatia lor: “Nu mai pot sa o fac fericita pe Lorena”.

Cu toate astea, Maricel isi doreste sa plece din competitie. El a mai adaugat “Daca voi suferi eu, va suferi si Lorena!”

Credeti ca Lorena a luat decizia corecta, despartindu-se definitv de Maricel?

Articol realizat de Raluca




15 comentarii la “Lorena: “Maricel m-a pierdut definitiv””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    denisa Says:

    maricel si lorena se potrivesc si imi plac de ei dar marcel ar trebui sa lase deoparte supararile ca nu rezolva de loc lorena impacate cu el afara nu in casa

  2. 14
    Nisa Says:

    Dupa felul in care a reactionat Lorena astazi la primirea florilor si cadoului (pantofilor) de la Maricel, sper (vreau sa cred) ca este un pas spre impacarea lor. Le doresc ganduri bune, sa revina din nou la cuplul lor si sa nu le mai umbreasca relatia intamplarile din casa, cat si modul de manifestare a celorlalti concurenti. Va sustin si va doresc BAFTA sa ajungeti in finala, pentru ca meritati cu adevarat.

  3. 13
    jianu madalina Says:

    ereau frumosi impreuna,mie imi pare rau ca sau despartiti

  4. 12
    simona c. Says:

    cu siguranta a facut bine!maricel,pe langa ca n-are nici o ocupatie si o da inainte ca-i plateste cineva 30000,sa poata pleca,mie nu-mi place deloc,plange ca un copil caruia i-ai luat jucaria!!!sa se desparta,insa eu cred ca in mare parte este totul regie,asa ca va fi cum vor stimabilii de la show!!!

  5. 11
    dana Says:

    SPER SA NU SE MAI IMPACE VREODATA…!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free