Lorena: “Maricel m-a pierdut definitiv”


lorena-maricel-despartiti

De cateva zile bune, Lorena si Maricel sunt despartiti, iar ea este foarte hotarata sa nu se mai impace cu el.  Printre motivele care au stat la baza despartirii sunt faptul ca Maricel este “mult prea posesiv”, ca “impune” si pentru ca ultima oara acesta a bruscat-o.

Intre Lorena si Maricel au fost multe neintelegeri in timpul relatiei lor, iar Lorena l-a iertat de mai multe ori trecand cu vederea peste greselile lui.

Maricel a sustinut “eu sunt de vina…competitia m-a schimbat”. El este constient de faptul ca a gresit mult in relatia lor: “Nu mai pot sa o fac fericita pe Lorena”.

Cu toate astea, Maricel isi doreste sa plece din competitie. El a mai adaugat “Daca voi suferi eu, va suferi si Lorena!”

Credeti ca Lorena a luat decizia corecta, despartindu-se definitv de Maricel?

Articol realizat de Raluca




15 comentarii la “Lorena: “Maricel m-a pierdut definitiv””

  1. 1
    VALI_TULCEA Says:

    CEA mai buna decizie a luat acum sper sa se tina de ea.

  2. 2
    Diana Z. Says:

    Sper ca o sa intre pentru ea cineva.

  3. 3
    PRINŢUL Says:

    Foarte bine a facut Lorena ca s-a despartit de Maricel, i-a deschis Dumnezeu ochii, nu putea sta atâta timp alături de un baiat total inferior ei, şi in comportament a lăsat mult de dorit. Dumnezeu e mare!

  4. 4
    timea price Says:

    bine a facut!! sa nu se un se lase!!! prea frumoasa si finuta pentru maricel. el este un ne educat increzut si nesimtit!!!

  5. 5
    claudia Says:

    erati un cuplu minunat,dar maricel nu prea stie sa o aprecieze pe lorena si sa o accepte asa cum e ea.iti doresc tot binele din lume lorena si fii puternica,viata merge inainte si o sa gasesti un baiat asa cum iti doresti si sa te placa pt ceea ce esti

  6. 6
    yoyo Says:

    Nu stiu ce sa zic.Privirea ei spune altceva,daca era hotarata din suflet sa il paraseasca il nominaliza si in cursa pentru eliminare iesea 100%,nimeni in afara de sora lui si mama nu il voteaza sa ramana,mai ales ca nu poate castiga marele premiu,nu are mama in casa.In opinia mea ,se impaca cu el!

  7. 7
    otilia/magda Says:

    Cea mai buna decizie, sa nu se impace! Era o relatie vicioasa!

  8. 8
    Flavia Says:

    Dupa modul in care a reactionat la sfatul mamei sale, Lorena il iubeste cu adevarat pe Maricel. In sufletul sau se da o lupta, intre a se impaca si a ramane la hotararea luata sambata, de a nu mai reveni alaturi de el. Nehotararea Lorenei se datoreaza si mesajelor venite de la telespectatori, care il considera pe Maricel rau, impunator, etc. Parerea mea este ca se iubesc, se potrivesc, sunt frumosi si daca vor lasa amandoi unul de la altul, renuntand la contraziceri, certuri marunte, reprosuri, sa-si acorde fiecare din ei libertatea de miscare si exprimare, vor avea de castigat, vor fi votati si vor ajunge neconditionat in finala. Eu le doresc BAFTA, ganduri bune, iar hotararea finala le apartine numai lor.

  9. 9
    mary Says:

    Acum o felicit cu adevarat pe Lorena si o voi sustine de acum inainte ,ma bucur ca a deschis ochii.

  10. 10
    vio Says:

    oricum nu se potriveau amandoi….el e un increzut …da increzut din ala……………

  11. 11
    dana Says:

    SPER SA NU SE MAI IMPACE VREODATA…!

  12. 12
    simona c. Says:

    cu siguranta a facut bine!maricel,pe langa ca n-are nici o ocupatie si o da inainte ca-i plateste cineva 30000,sa poata pleca,mie nu-mi place deloc,plange ca un copil caruia i-ai luat jucaria!!!sa se desparta,insa eu cred ca in mare parte este totul regie,asa ca va fi cum vor stimabilii de la show!!!

  13. 13
    jianu madalina Says:

    ereau frumosi impreuna,mie imi pare rau ca sau despartiti

  14. 14
    Nisa Says:

    Dupa felul in care a reactionat Lorena astazi la primirea florilor si cadoului (pantofilor) de la Maricel, sper (vreau sa cred) ca este un pas spre impacarea lor. Le doresc ganduri bune, sa revina din nou la cuplul lor si sa nu le mai umbreasca relatia intamplarile din casa, cat si modul de manifestare a celorlalti concurenti. Va sustin si va doresc BAFTA sa ajungeti in finala, pentru ca meritati cu adevarat.

  15. 15
    denisa Says:

    maricel si lorena se potrivesc si imi plac de ei dar marcel ar trebui sa lase deoparte supararile ca nu rezolva de loc lorena impacate cu el afara nu in casa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free