Mirela isi doreste sa devina mama!


mirela

Mirela Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare de la Mireasa pentru fiul meu, in varsta de 30 de ani, isi doreste sa devina mama, dar se pare ca nu are prea mult timp pentru a se concentra asupra acestui aspect.

Invitată marti seara, în emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, Mirela a spus ca una dintre cele mai mari dorinte ale ei este sa aiba un copil.

“Se lucreaza la el duminica, pentru ca in restul saptamanii sunt la emisiune. Bine, și duminica sunt la teatru sau am petreceri cu bandul meu.

Mi-a spus medicul ca atata timp cat voi continua in acest ritm, sunt slabe sanse sa reusesc sa raman insarcinata. Eu cred totusi intr-un semn divin, cred ca nu e imposibil”, a dezvaluit Mirela Boureanu Vaida.

Iata cum a decurs emisiunea lui Brancu, avand-o ca invitat special pe Mirela:

Mirela Boureanu Vaida la Agentul VIP 22.01.2013

Sursa: libertatea.ro

9 comentarii la “Mirela isi doreste sa devina mama!”

  1. 9
    olimpiada Says:

    buna ma numele meu este OLIMPIADA COSTIN-VALENTIN am 33 ani din IF BRAGADIRU si asi vrea sa o cunosc pe STELIANA e o fata foarte draguta cum asi putea lua legatura cu ea sint un telespectator fidel sint necasatorit si un baiat de treaba va las nr meu de tel 0761940731 asi vrea sa o cunosc prin intermediul DUVNEAVOASTRA VA MULTUMESC DOAMNA MIRELA BOUREANU VAIDA.

  2. 8
    Nuty Says:

    Felicitari Mirela pentru ca rezisti acestor tineri,imaturi,zvapaiati,unii needucati si fara bun simt….succes in continuare si/ti doresc sa dea bunul Dumnezeu sa devii mamica daca asta/ti doresti, sa ai o fetita frumoasa ca o zana asa ca tine si un printisor sa/i semene tatalui care cu siguranta este un domn aratos,sa fii fericita si iubita!

  3. 7
    dana Says:

    FRUMOASA MIRELA , FELICITARI SINCERE PENTRU CUM REUSESTI TU , SA BIRJALUIESTI ” HERGHELIA” ASTA PESTRITA , REBELA SI UNEORI TURBATA , CE-TI TRAGE TRASURA …IN TOATE DIRECTIILE SI PE TOATE CARARILE , ZILNIC DE LA OBSCEN … LA SUBLIM , SI CU TOATE ASTEA TUUU…. RAMANAND FERMA , ZAMBITOARE SI MEREU LUCIDA .
    TU SI STURLUBATICII TAI CALUTI , DATI FARMEC SI SENS TIMPULUI MEU DE CASNICA … ALTFEL PLICTISITA FARA VOI…
    AI O AGERIME A MINTII UIMITOARE , AI TACT SI DIPLOMATIE …deci CANDIDEAZA LA PRESEDINTIE… TE VOTEZ… !
    TE IMBRATISEAZA DANA R.

  4. 6
    dorel Says:

    asa a inceput si declinul fofolinei!:))))))))))

  5. 5
    Nina Says:

    Mirela sper sa ti se implineasca cat mai curand visul de a deveni mamica .
    Doamne ajuta !

  6. 4
    nina Says:

    Îmi place Răzvan ca și caracter , este și simpatic cu toate că e puțin scund, mi-a plăcut chiar din prima emisiune. Îl susțin și îl votez de fiecare dată, vreau să formeze un cuplu cu o fată pe măsură și să ajungă în final, cîștigător sau nu. Bravo Răzvănele!

  7. 3
    otilia/magda Says:

    O intrebare: stiti precis ca domnisoara Cornelia, are numai 26 de ani? Ea arata ca la 46 de ani! Parca doarme in butoiul cu tuica, asa de buhaita este!

  8. 2
    otilia/magda Says:

    Black Velvet PRO RAZVAN!
    Cu ceva timp in urma postasem un comentariu referitor la Razvan, pe care Ana Ababei a incercat sa-l faca public, sperand, probabil, intr-o „trezire” a natiei noastre (fapt pentru care ii multumesc). In aceeasi idee, imi permit la randul meu sa „dau mai departe” comentariul Adei Hope – fin observator, o postare de mare intelepciune ce merita toata atentia noastra.
    o Ada Hope revenind la gandul zilei:

    Ma uimesc educatia, calmul si stapanirea de sine ale lui Razvan, care opune frumos si decent un zid elegant in fatza barbariilor lui Dragos.
    Razvan, dupa ce ne-a dovedit ca stie sa ceara unei fete, sa ceara frumos, sa renunte cand nu mai este cazul, acum ne arata si cum sa ramai tu insuti in orice situatie, sa nu ridici mana sau vocea, sa iti transformi nemultumirea de a fi atacat verbal de badarani ca Dragos fara sa ripostezi dur , pe masura salbaticului care ar vrea sa te calce in picioare.
    Frumoasa lectie ne-a dat ieri Razvan stand calm demn in fatza unui val de injurii si agresivitate din partea lui Dragos, fara sa ridice tonul, spunandu-si clar parerea proasta despre asemenea oameni, dar fara sa jigneasca, fara agresivitate, ci cu o stapinire de sine nascuta si slefuita cu timpul in familia lui si in conditiile grele din Afghanistan cand un barbat incepe sa integeala pe pielea lui ce este viata si cum sa o iei.
    Nu uit nici acea grija fina, tacuta fatza de mama lui pe care deja se pare ca a luat-o in grija sufleteste, lasand-o sa creada ca tot ea e sefa , fara sa realizeze ca, de fapt, el o sprijina discret si elegant in toate momentele ei.
    In fiecare zi , de cand a inceput aceasta competitie , acest baiat ne invata cum sa fii OM, el se cunoaste, isi stie limitele, dar si atuurile si stie sa tina echilibrul intre ele revelandu-ne un caracter impecabil.
    Bravo Razvan, deocamdata esti unul dintre putinele motive pentru care mai apreciez putin aceasta emisiune si inca o mai vizionez.
    acum 4 ore • 23

    ROMANIA, TREZESTE-TE!!!

  9. 1
    otilia/magda Says:

    Mirela,____ vreau sa-ti spun ca-mi place de tine, esti foarte frumoasa, desteapta, canti foarte frumos, ai voce frumoasa, esti dotata cu mult umor, dar fii,te rog, mai severa cu unii concurenti: Dragos, Maricel, Madalina!
    Cum e posibil, ca un baiat intrat pentru insuratoare,– Dragos, cu o facultate terminata[ se stie cum se fac aceste facultati], sa nu poata formula o propozitie cap-coada? Cum este posibil sa injure tiganeste, la o emisiune televizata? Cum poate sa se poarte asa golaneste, cu propria-i mama? Cum i se admite sa sara la bataie, sa se uite asa fioros, la unii concurenti? Sa-i injoseasca: sa ridici doua degete, cand vrei sa vorbesti cu mine, …uite atitudine! Ar fi mult de scris despre acest concurent complet necivilizat! As dori sa fie decalificat!
    Maricel, de ce nu-i faceti pe plac sa-l lasati sa plece acasa? Cum i se permite sa nu mai intre in emisiune? El are mai putine abateri, decat Dragos, insa tonul si privirea lui, nu sunt de acceptat intr-o emisiune televizata!
    Madalina, este o fata vulgara, ca si mama ei vitrega, e necivilizata, nu are bun simt! Va rugam sa o lasati sa plece acasa, noi asteptam concurenti civilizati, nu boschetari!
    Cornelia, de ce nu insistati sa vorbeasca si sa nu se mai rezume numai la: nu comentez, nu-i treaba mea, nu ma intereseaza, treaba lui/ei! Asa face in direct, ca in pauze, este numai foc si para, barfa cat incape la adresa Lorenei si nu numai! E plina de ”venin” aceasta domnisoara!
    Iti doresc sa iti aduca barza un bebe, sa fii sanatoasa si iubita! Te pup!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free