Cosmin: “Cine se iubeste se impaca!”


cosmin-cristina-2

O veste frumoasa este pe cale sa ne dea Cosmin si Cristina in emisiunea de la ora 14.00?

In emisiunea de dimineata, cei doi se tineau de mana si pareau foarte fericiti. Sa fi avut dreptate Cosmin cand a afirmat “cine se iubeste se impaca!” ?

Ce parere aveti? Credeti ca cei doi chiar se iubesc?

Vom afla mai multe de la ora 14.00. Nu ratati asadar!

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Cosmin: “Cine se iubeste se impaca!””

  1. 10
    monique Says:

    Sau…Cine iubeste banii se impaca!!!

  2. 9
    anonim Says:

    CRISTINA o razgaiata care nu o sa fie niciodata cu picioarele pe pamant, vorbeste mult,prost si fara rost.Ii lipsesc cei sapte ani de acasa.Pacat de COSMIN,iar sta foarte bine cu FLORENTINA.

  3. 8
    mari Says:

    daca altii nu sunt mai buni…andreea e o mare falsa…N-ARE NIMC COMUN CU ALIN…pretentiile ei sunt altele,dar n-are pe cine pune ochii…deci.e adevarat ca nici in editia asta nu-s cupluri de sustinut….mie-mi place florin,dar nu are cu cine…

  4. 7
    maria65 Says:

    M-am plictisit de acesti doi indragostiti( de bani ) un papa lapte si o mincinoasa lacrimogena.

  5. 6
    inntransigentul Says:

    Au descoperit acesti concurenti din aceasta editie dar asta cred cu ajutorul stafului si moderatoarei ca cearta dintre ei le ridica cota de audienta si si mesajele sustinatorilor ingroasa veniturile tv.1 si implicit banii care le vor reveni si asta fac. TOT TIMPUL SE BALACARESC altceva nici nu au capacitatea sa faca. Am ajuns sa o apreciez pe Lorena care la inceput mi se parea o pipita ca fiin la nivelul lui Flori.Concurentii submediocri si emisiunea la fel.

  6. 5
    nina Says:

    Cred că îl iubește Cristina pe Cosmin, dar dna Emilia i-a tăiat entuziasmul. Cristina are minusuri încă, dar prea dur a fost criticată de toți, mai ales că și de mama iubitului, deaceia poate că se închide și reacționează așa cum știe ea la anii ei. Dna Emilia a vrut o noră @gata@ deodată, fără să o mai învețe ea ceva.

  7. 4
    Aurica Says:

    Aveti dreptate,am auzit pe Emilica azi”nu o sa mai fiti votati daca faceti asa…impacati-va” si uita ca azi deja se tineau de mana.
    Cel mai fals cuplu.

  8. 3
    otilia/magda Says:

    Aniela, asa este, se vede falsitatea si nesimtirea! Cristina spune ca vrea acasa si cand a auzit ca o sa intre concurenti noi, l-a agatat de mana pe Cosmin! Eu m-as bucura sa se iubeasca, dar sa ne-o si dovedeasca!

  9. 2
    aniela Says:

    otilia ,ai dreptate,ei s-au impacat ptr bani.Dna Emilia le-a spus sa se tina de mana ca nu vor mai votati.Este cel mai fals cuplu din toate sezoanela pe care le-am vazut.

  10. 1
    otilia/magda Says:

    Nu se iubesc, e iubire de bani! Cred ca le-a tinut staful sedinta si nu au avut de ales decat sa se tina de mana in continuare! Doar se tin de mana, nu se vede iubire!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free