Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina a gresit nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos spre a fi eliminati?


emilia-florentina-mpfm2

Nominalizarile facute de Florentina la Gala Saptamanii au starnit controverse in randul concurentilor. Curajul Florentinei de a propune doi baieti din cuplu i-a atras acesteia antipatii atat din partea celorlati concurenti, dar si din partea mai multor telespectatori. Cea mai afectata de decizia Florentinei s-a aratat a fi doamna Emilia, care regreta faptul ca s-a apropiat si ca a avut incredere deplina in ea.

Voi ce credeti, a gresit oare Florentina nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos, desi acestia faceau parte din cupluri?

21 comentarii la “Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina a gresit nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos spre a fi eliminati?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Teo Dora Says:

    A facut binee ca Florentina a nominalizat pe cinee a dorit ea

  2. 9
    Ana Bratu Says:

    Nominalizand baieti din cuplu,categoric a gresit,mai ales pe Cosmin.cand se dadea mereu pe langa dna Emilia,care a dovedit ca a tinut la ea.Florentina a fost IUDA ,o parsiva,cu o voce enervanta,dar ii vine si ei randul ,ca sta degeaba in casa.

  3. 8
    Daniela Says:

    Ati observat ca atitudinea demna si responsabila a Florentinei, ii irita pe majoritatea concurentilor,care au ceva frustrari si nu sunt siguri de ei!?Uitati-va la Razvan, desi ranit in amorul propriu de refuzul Florentinei are verticalitatea unui barbat, nu loveste cu vorbe iritate si stie sa accepte parerea sau sentimentele celorlalti.
    Florentina are 2 fetze.!!??? Aiurea..ea..e sincera si joaca cinstit, d-na Emilia cum este?Va spun eu..o codoasa batrana, ofticata ca e cam blegutz Cosmin al ei.

  4. 7
    Adriana Says:

    Nu a gresit cu nimic, concursul e concurs!

    Alta e nedumerirea mea: nu cumva a fost regie de-a producatorilor pentru a atrage audienta?!

  5. 6
    monica Says:

    Bravo Florentina,esti o fata desteapta,asa trebuie cine si-a gasit perechia sa plece,sa poata intra noi concurenti si pentru cei care nu au cuplu.Sunt foarte dezamagita de comportamentul celor doua mame ,daca Florentina nu avea curajul sai nominalizeze nu se vedea caracterul acestor femeii care pozau in doamne,Trimiteti-le acasa sa mai vedem si mame frumoase ,destepte sa avem ce invata de la ele.Ma gandesc cu groaza ce o sa faca dn Luminita cand o sa fie propusa spre eliminare {alt specimen}Sunt dezamagita ca si aici se fac jocuri murdare,cum tocmai acum a iesit mama lui Dragos mama saptaminii,de unde pana unde cine o vota pe caricatura aia.Vrem mame moderne ,culte,frumoase societatea noastra are si astfel de mame nu numai relicve ca cele pe care le aveti acum.

  6. 5
    Tilda Says:

    Florentina are dreptul sa nominalizeze pe cine vrea ea ,nu a facut nimic din rautate, nu inteleg “jihadul” cu care este tratata. A omorat pe cineva???? Ce pretex “ieftin” ca ea vrea sa se razbune! Mai ales dna Emilia care era mereu pe loc 1-2 protejata. Bine ,inteleg ca moment era un soc, dar vad ca este judecata intr-un mod urat, razbunator.
    SI vad ca ea nu a ridicat nici de data asta vocea,tonul ,a stat cu capul sus. , Oare altii cum se comportau in locul ei????? Tot asa cu bun simt, frumos ar fi reactionat ……mai bine nu spun nume.
    Incetati cu rautati, ajungeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu o mai judecati asa de dur, aspru.

  7. 4
    alina Says:

    bravo flori e un concurs,emilia o scorpie,votati flori

  8. 3
    Nely Says:

    Nu a gresit, acesta este puncul de veder al ei. De ce au sarit toti in capul ei ??
    Aici daca nu joci cum ti se canta ,nu esti bun, dar cu personalitatea cum ramane, este un concurs. Bravo Florentina !!!

  9. 2
    ana-maria Says:

    Florentina nu a gresit prin nominalizarile facute deoarece este un concurs si fiecare are dreptul va voteze cum doreste.Nu inteleg de ce se dramatizeaza aceste alegeri pana la urma Dragos si Cosmin formeaza un cuplu doar de cateva luni cupluri care din punctul meu de vedere nu sunt solide si daca vor fi eliminati se pot cunoaste si afara daca se iubesc.Eu cred ca atitudinea baietilor propusi spre eliminare catre Florentina este gresita si nu demonstreaza decat ca ei vor sa ramana in casa numai pentru marele premiu.Cei care nu formeaza un cuplu in casa au aceleasi drepturi ca si ceilati si cred ca si ei merita sansa de a cunoaste pe cineva mai devreme sau mai tarziu si nu trebuie sa fie propusi spre eliminare doar pentru ca nu formeaza un cuplu.

  10. 1
    mariana-pitesti Says:

    Era monotonie in concurs,asa au subiecte de discutie in concurs de acum in colo.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free