Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina a gresit nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos spre a fi eliminati?


emilia-florentina-mpfm2

Nominalizarile facute de Florentina la Gala Saptamanii au starnit controverse in randul concurentilor. Curajul Florentinei de a propune doi baieti din cuplu i-a atras acesteia antipatii atat din partea celorlati concurenti, dar si din partea mai multor telespectatori. Cea mai afectata de decizia Florentinei s-a aratat a fi doamna Emilia, care regreta faptul ca s-a apropiat si ca a avut incredere deplina in ea.

Voi ce credeti, a gresit oare Florentina nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos, desi acestia faceau parte din cupluri?

21 comentarii la “Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina a gresit nominalizandu-i pe Cosmin si pe Dragos spre a fi eliminati?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 21
    Levy Says:

    Florentina este o fata foarte smechera,invatata.Are cuvintele la ea…dar caracterul ei o demasca,Vrea sa para cea ce nu este.O fata buna,saritoare,iubareata…asta vrea sa joace…dar in realitate e o fata cu mai multe fete,barfitoare,rautacioasa si avara.Nu o condamn pt cea ce a facut,e alegerea ei…consider,ca daca chiar ar fi o fata sufletista,atunci ar fi vorbit cu d-na Emilia despre nominalizarea pe care vroia sa o faca…Asa prin nominalizare si-a dat jos masca si a aratat tarii intregi cine e ea IN REALITATE!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free