Doamna Stefana si Dragos: Mama si baiatul Saptamanii (12.01.2013)


dragos-doamna-stefana

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 12 ianuarie 2013, doamna Stefana impreuna cu Dragos au iesit pe primul loc cu un procent de 23,5% din voturile celor de acasa. Cu aceasta ocazie ei au fost salvati de la eliminare.

Pe locul al doilea in randul celor protejati s-au situat Cosmin si doamna Emilia, cu un procent foarte apropiat de cel de la locul I, si anume 23,4%.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste baietii si mamele protejate?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Doamna Stefana si Dragos: Mama si baiatul Saptamanii (12.01.2013)”

  1. 1
    alexya Says:

    Bv lma bucur foarte muult asa le-a intorso lui Maricel si Lorenei.

  2. 2
    Bunicu Says:

    Cine crede asta este naiv,asta e lucratura producatorului si a Mirelei care se plinge ca ea nu stie ce ste in plic,minciuni sfruntate deoarece ea are legatura cu regia si producatorul,repet nu se merita sa pierd timpul la minciunile Mirelei si ,(urmeaza ceva deosebit dupa o foarte scurta pauza)din 2 ore de emisiune peste 30 minute este reclame cu tigai si alte cele.

  3. 3
    Tilda Says:

    E farsa anului :) ))))) !!!!!!!!!!! NU CRED !!!!!!!!!!! E O FACATURA !!!!!!!!!

  4. 4
    mariana-pitesti Says:

    Este posibil ca multi sustinatori ai lui Alin ai Andreei sa-i fi votat pe d-na Stefana,fiind in pericol de eliminare Dragos,cred ca asa se explica faptul ca d-na Stefana a ocupat locul 1.

  5. 5
    lumi Says:

    intotdeauna m-au uimit diferentele astea ,cum naiba sa fie primii cand n-au fost niciodata ,unde sunt votantii lui Alin ,ai Andreei,hmmmm,totul e posibil cand e vb e concursul asta ,uitandu-ma la reluare ma enerveaza inverunarea cu care Mirela-l tot intreaba pe Razvan ,cmperi un cadou Madalinei ,e pt Madalina ,offfffffff,ce-i tot bagati per gat baiatului ,stim d-na Mirela ca-i protejata dvs,dar sper ca Razvan sa asculte sfatul mamei lui ca nu greseste deloc ,fata nu merita atentia lui ,sa plece sa intre alta care apreciaza un baiat ca Razvan

  6. 6
    Adriana Says:

    Parerea mea este ca acest clasament nu a fost real! In afara de un cuplu cu o fata draguta, Dragos nu ne spune nimic in acest concurs!

  7. 7
    Dora Says:

    Ma bucur ca doamna Stefana a iesit mama saptamanii si l-a protejat pe Dragos. Florentina si Lorena au dat dovada de rautate. Sunt curioasa daca saptamana viitoare Cornelia il va nominaliza pe Maricel?

  8. 8
    Adriana Says:

    Epigrama,

    O mama dulce mama,
    De burta tu ma tii,
    Iti voi jura de-acuma,
    Rautati sa nu-ti mai spui !!!

    (spui e pentru rima, corect spun)

  9. 9
    mary Says:

    Nu merita Dragos sa fie pe primul loc si sa fie salvat.

  10. 10
    merry Says:

    Ma bucur ca nu a mai iesit pustiul ala de Alin cu baroaica lui.

  11. 11
    inntransigentul Says:

    Manevra pe fata a stafului toata gala asta .Mama si fiul nu au demostrat nimic in aceasta competitie.Ea a demonstrat cat de prost la educat si crescut . El a demonstrat ca educatia primita plus autoeducatia si diploma cumparata de la facultate a adus la o televiziune un rebut social promovat cu expresiile lui cu tot negativ cred.Iar partenera aleasa este fix ca el doar un pic mai smechera.

  12. 12
    maria65 Says:

    Cum naiba!!! Stefana de pe ultimul loc sa ajunga mama saptamani? Mirela ori staful chiar ne cred prostii pe toti telespectatorii care urmarim aceasta emisiunie ??? rusineeeeeeeeeeeeeee

  13. 13
    anamaria Says:

    Ma bucur ca Dragos si Doamna STEFANA ca au fost pe primul loc .Lorete si Buricel.acasa cu voi si luati-o de mana si pe Florentina

  14. 14
    stanciu Says:

    cosmin esti prost pleaca acasa ca nu ai ce sa cauti acolo de nu era mama ta cu tine erai acasa de mult.Dragos si Cornelia sunteti cei mai tari.SUCCES SI VA IUBESC

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free