Ei sunt cei care intra in cursa pentru eliminare saptamana aceasta!


madalina-florin-liliana

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 12 ianuarie 2013, s-au facut la fel ca si data trecuta, atat nominalizari de fete, cat si de baieti. Cei propusi initial au fost, la fete: Madalina si Liliana, iar la baieti: Florin, Razvan, Cosmin si Dragos.

Dintre cei propusi initial spre a fi eliminati au intrat in cursa doar 3, si anume: Liliana, Madalina si Florin (impreuna cu doamna Maria, bunica sa).

Cine ati vrea sa fie eliminat din competitie dintre cei trei concurenti?

Articol realizat de Raluca

19 comentarii la “Ei sunt cei care intra in cursa pentru eliminare saptamana aceasta!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    Adriana Says:

    Madalina sa plece pentru ca are un caracter foarte urat si e imposibila.

  2. 18
    Dora Says:

    Doresc ca toti cei trei concurenti sa poata ramane in casa! Florin si bunica imi sunt dragi si sunt sinceri si au nevoie de sustinerea noastra. Madalina este ,,sarea si piperul,, de aceea doresc sa ramana in competitie, iar Liliana este concurenta cea mai inteligenta si mai rezervata in comentarii.

  3. 17
    maria65 Says:

    Liliana o votez pentru a ramane in competitie pentru ca merita.Daca nu se implica asta nu inseamna ca nu merita sa mearga mai departe,poate va intra un baiat care sa o merite .Ea nu se implica ca nu are de ce iar Mirela nu cred ca o agreaza pentru ca Liliana este mult mai inteligenta decat ea si celelalte fete.Lui Mirela ii place scandalul si maimutareala cu celelalte fete ,nu cu Liliana care este mult mai serioasa si nu se baga unde nu=i fierbe oala.

  4. 16
    inntransigentul Says:

    In doua trei saptamani nu pleaca nici unul din cei nominalizati este joc de staf pentru ai mai trezi la cearta intre ei pentru audienta pentru ca asta merge la noi .Unii dintre ei trec zile intregi si nu scot doua vorbe nu se implica deloc in concurs ,emisiune si se ingrasa acolo ca niste purcelusi.

  5. 15
    maria65 Says:

    Sa plece Madalina si Florin.

  6. 14
    Adriana Says:

    Epigrama

    Trandafir de la Bacau,
    Voi pleca pe drumul meu,
    Ca asta emisiune,
    Pacoste a fost, voi spune !

  7. 13
    Dora Says:

    As vrea ca sa ramana toti. Sper sa intre concurenti noi, asa cum s-a intamplat si anul trecut. Liliana merita sa ramana pentru ca este o fata foarte inteligenta si cu mult bun simt. Madalina chiar daca vorbeste urat cand este nervoasa reprezinta sarea si piperul din casa. Are un farmec aparte. Florin si cu bunica merita siei sa ramana in casa pe mai departe, poate formeaza un cuplu cu Stefana!

  8. 12
    Adriana Says:

    Cu siguranta va fi eliminata Liliana, pentru ca doreste!

  9. 11
    sorina Says:

    sa plece madalina

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free