Cutremur in Paradis? Cum a aparut neincrederea in cuplul Alin – Andreea?


andreea-alin-gala-sapt-mpfm2-27-oct-2012

In cuplul Alin – Andreea au aparut, de curand, mici neintelegeri. Cel care a semanat neincrederea in cuplu a fost Alin, care pentru putin timp s-a indoit de dorinta Andreei de a-i ramane fidela, si asta s-a intamplat dupa ce acesta a vazut conversatia fetelor din data de 17.10.2012.

In acea discutie fetele vorbeau despre ce ar face ele in cazul in care baietii lor ar fi eliminati din competitie inaintea lor si ele ar ramane singure. In urma acestei discutii, Alin a inteles ca Andreea si-ar dori sa se reorienteze catre un alt baiat, daca el nu ar mai fii in concurs. Andreea a incercat sa-l convinga de faptul ca lucrurile nu stau chiar asa si ca ea nu ar face acest lucru.

Putin dezamagita de faptul ca Alin nu are incredere in ea, Andreea a spus “am crezut ca este cea mai puternica relatie”. Si momentan se pare ca este, deoarece la scurt timp cei doi au trecut cu brio peste aceste mici neintelegeri.

Credeti ca Andreea s-ar reorienta catre un alt baiat din competitie, daca Alin ar fi eliminat inaintea ei?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Cutremur in Paradis? Cum a aparut neincrederea in cuplul Alin – Andreea?”

  1. 10
    vasilica Says:

    andreea si alin santeti un cuplu minunat tineto tot asa pana la finala

  2. 9
    marry Says:

    Cutremur in Paradis? Ce Paradis ? Ati vazut vrun moment de tandrete ,de Mare Iubire ,de discutii CONSTUCTIVE CU SUBIECT SI PREDICAT in ACEST CUPLU care a venit cu o strategie ieftina de acasa.SUNT NISTE RAUTACIOSI CARE SE UITA LA ALTII .Nu-i intereseaza dragostea pe ASTIA DESTEPTI CARE SE DAU.SE leaga de orice numai sa fie si ei in MATERIAL:SARACII.NIMIC FRUMOS NU AM VAZUT LA EI:BA DA GESTURI DE NEINCREDERTE SI GELOZIE TAMPITA .LA ei prevad un fel de IUBIRE SI RAHAT:

  3. 8
    Inna(Irina) Says:

    Nu vad frumusete interioara si ,nici iubire la cei doi , poate rautate si falsitate. Aceeasi parere o am si la adresa mamei Luminita!

  4. 7
    maria Says:

    fff urati mai ales el.

  5. 6
    Talida Says:

    La inceput mi-a placut Andreea si Alin dar pe parcurs mi-am schimbat parerea, cei 2 abereaza f mult spun f multe minciuni arunca acuzatii nefondate. Te contrazic Daniela am ajuns la concluzia ca Maricel si Lorena sunt cel mai sincer si frumos cuplu al acestui sezon, sper Lorena sa fie pe primul loc. Intradevar Andreea e frumoasa dar nu conteaza doar frumusetea, Lorena e si frumoasa, stilata, buna, inteligenta nu arunca acuzatii nefondate si as putea continua.

  6. 5
    nicko Says:

    nu pot sa-l suport pe acest alin,un taranoi care se vede curtat de toate fetele,se repeta povestea elena-alin!

  7. 4
    doinitza Says:

    Acest cuplu nu o sa-l vad impreuna pana la fina . In primul rand cand sunt numai ei doi vorbesc despre toti ceilalti concurenti , in loc sa-si vada de treaba lor . Alin se crede Fat-Frumos ( si nu este ) , crezand ca toate fetele se uita la el . Cei mai falsi .

  8. 3
    Talida Says:

    Andreea este o fata frumoasa sincer ar merita sa aiba un viitor mai bun alaturi de un baiat mult mai bun ca Alin, imi pare rau pentru ea, la cat de frumoasa si cat de cat desteapta e, nu imi vine sa cred ca afara nu a reusit sa gaseasca un baiat mult mai bun ca Alin, macar de ar fi avut o facultate terminata sa fie citit, inteligent sau frumos… Nu stie sa poarte o conversatie are o vorbire greoaie parca are galuste in gura cand vb, tot timpul suspecteaza persoanele din jur, si multe alte defecte. Treaba Andreei ea va suferi.

  9. 2
    mary Says:

    Doi nesuferiti ,se considera cei mai frumosi dar nu sunt . Nu stiu ce vrea Alin dar prea si-a luat-o in cap se crede fat frumos dar habar nu are ce urat e.

  10. 1
    Daniela Says:

    Nu e niciun cutremur, asa cum si-ar mai dori cativa.

    Alin si Andreea se vede ca se iubesc mult, este cel mai sincer si frumos cuplu acestui sezon.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free