Afla de ce nu-si mai doreste Stefania sa formeze un cuplu cu Florin!


florin-stefania-mpfm2

Desi initial au dat de inteles ca sunt pe cale de a forma un cuplu, Florin si Stefania se pare ca nu mai au nicio sansa in acest sens. Saptamana aceasta, Stefania a declarat ca nu-si doreste sa formeze un cuplu cu Florin. Motivele pentru care a decis acest lucru tin in principal de faptul ca ea nu are sentimente pentru el, dar si de faptele si gesturile lui din ultima perioada, lucruri care au facut-o pe Stefania sa-si creeze o parere nu foarte buna despre Florin. Ea considera ca intre ei sunt foarte multe diferente si nu isi doreste un astfel de partener.

Doamna Maria, bunica lui Florin, nu este de aceeasi parere cu Stefania si considera ca principalul motiv pentru care ea nu-si doreste un cuplu cu nepotul sau, ar fi situatia lui materiala.

De ceva timp, doamna Maria, a remarcat si faptul ca fetele il cam evita pe Florin si nu intelege de ce. Legat de acest subiect, concurentele nu-i dau dreptate bunicii lui Florin.

Care credeti ca sunt motivele pentru care nicio fata din casa nu a reusit pana acum sa se apropie de Florin?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Afla de ce nu-si mai doreste Stefania sa formeze un cuplu cu Florin!”

  1. 6
    vasilica Says:

    stefania esti o fata minunata nu te potrivesti cu florin

  2. 5
    roxana Says:

    buna sunt roxana urmaresc mireasa pentru fiul meu in fiecare zi as vrea sa spun ca madalina si cornelia sunt niste prefacute radeau de cristina de ce sa intamplat ele nu se vad cosmin fi tare incearca sa vb si cu mama ta despre relatia dintre tine si cristina doamna emilia nu va mai lasati influientata de de madalina in special ar fi mai bn sa va apropiati de cristina care este cu fiul dvs nu de mada care le vrea raul.

  3. 4
    ana Says:

    ai si asta o probleba cu situatia financiara, dar si din cauza ca a aflat despre el despre sanatatea lui cum se simpte. fetele vor barbati buni de….. nu ca george un femeiatic.

  4. 3
    Maia 12V Says:

    Are aspect de baba ,este duplicitara si parsiva ,cred ca este mai bine pentru Florin,el este sincer si prea fara experienta ,fetele astea mici de ani ca si Cristina sunt experte in asi bate joc de baieti care parca orbesc prea repede si pun botul la fatada mucoaselor experimentate de la 14 ani ,halal generatie.

  5. 2
    gratiela Says:

    si eu la fel

  6. 1
    lily Says:

    nesuferita aceasta fata ,se crede prea desteapta si frumoasa ,are un nas,sper sa fie eliminata cat mai curand.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free