Ce se mai zvoneste pe internet despre una dintre concurentele de la Mireasa pentru fiul meu


cornelia-mpfm2-club

De curand circula pe facebook, un mesaj de la presupusul fost iubit al Corneliei, pe nume Samir. In mesajul postat, se pare chiar de catre acesta, el a vrut sa dezvaluie adevarul despre relatia pe care a avut-o cu concurenta de la Mireasa pentru fiul meu. Iata mesajul lui:

“Chiar daca nu am resuit sa iau legatura cu cei din emisiunea as vrea sa va spun totusi cum s-a incheiat povestea mea si a Corneliei: Am facut toate pregatirile de nunta, haine, inchirierea restaurantului, programare stare civila ,biserica,invitatiile de nunta iar inainte cu o saptamana mi-a spus ca nu poate face asta , pe 11 august 2012 trebuia sa aibe loc nunta. stateam inr-un apartament cu chirie,in Valcea.Marile probleme pe care le-am avut au fost din cauza stresului si al pregatirilor de nunta.M-am implicat in tot ceea ce privea organizarea nuntii inlcusiv acel cadou INEL+VACANTA IN INDIA care urma sa fie cadoul meu pt luna de miere.De aceea am trimis acel mesaj la emisiune si am intrebat-o daca vrea sa mai accepte acel cadou din partea mea pentru a-i vedea reactia..si am realizat cu stupoare ca a avut o privire de gheata..probabil si-a amintit de nunta pe care a lasat-o in aer.In ultimul moment am aflat ce avea sa urmeze si anume participarea ei la aceasta emisiune pentru a-si crea o imagine si a castiga acei bani.Am mai tras de relatie in speranta ca va fi bine dar rezultatul a fost unul dureros..eu ma simt impacat ca am incercat sa repar aceasta relatie dar ea?oare cum sta si zambeste non stop la camere stiind ce a lasat afara?tind sa cred ca a preferat sa devina o vedete”


” in legatura cu discutia de ieri unde Cornelia spune ca nu am bani,ca nu lucrez as vrea sa ii spun un singur lucru.Nu cred ca o femeie ca ea ar sta cu un barbat sarac.Chiar e invatata pe bani grei si asta se va vedea pe viitor.Se foloseste de acest baiat doar pentru acea suma de bani ce se da la sfarsitul emisiunii dupa care il va lasa asa cum m-a lasat si pe mine pentru mai multi ..si mai multi bani!..”

Ce parere aveti despre aceste zvonuri, credeti ca sunt adevarate? Oare discutia telefonica care va fi prezentata in Gala Saptamanii, face referire la Cornelia?
Articol realizat de Raluca

26 comentarii la “Ce se mai zvoneste pe internet despre una dintre concurentele de la Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    ana Says:

    va lupta pana optine premiu ,ca baeti are ia afara.

  2. 25
    ana Says:

    se vede pe fata corneli cat de rautaceosa este,se foloseste de dragos sa ia marele premiu.

  3. 24
    euu Says:

    cornelia nu este prefacuta mai incetati ! si gioni . tu esti c….! clar?

  4. 23
    Inna(Irina) Says:

    Intradevar, refuz sa cred ca aceasta fata (Cornelia)este serioasa!

  5. 22
    Ana Bratu Says:

    Eu cred ca este adevarat ce spune Samir. Cornelia e o falsa,o ipocrita si o rautacioasa,de aceea fetele sunt sfatuite sa stea departe de ea.Tot timpul are un zambet zeflemitor si ce s-a mai bucurat cand Cristina era pusa de toti la zid.Ar fi bine ca sa vina Samir si s-o demaste,sa se vada adevaratul caracter. Dragos,stai deocamdata mai departe de ea ,pana se lamuresc lucrurile.

  6. 21
    gratiela Says:

    Cornelia este prefacuta nu imi inspira incredere

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free