Ce se mai zvoneste pe internet despre una dintre concurentele de la Mireasa pentru fiul meu


cornelia-mpfm2-club

De curand circula pe facebook, un mesaj de la presupusul fost iubit al Corneliei, pe nume Samir. In mesajul postat, se pare chiar de catre acesta, el a vrut sa dezvaluie adevarul despre relatia pe care a avut-o cu concurenta de la Mireasa pentru fiul meu. Iata mesajul lui:

“Chiar daca nu am resuit sa iau legatura cu cei din emisiunea as vrea sa va spun totusi cum s-a incheiat povestea mea si a Corneliei: Am facut toate pregatirile de nunta, haine, inchirierea restaurantului, programare stare civila ,biserica,invitatiile de nunta iar inainte cu o saptamana mi-a spus ca nu poate face asta , pe 11 august 2012 trebuia sa aibe loc nunta. stateam inr-un apartament cu chirie,in Valcea.Marile probleme pe care le-am avut au fost din cauza stresului si al pregatirilor de nunta.M-am implicat in tot ceea ce privea organizarea nuntii inlcusiv acel cadou INEL+VACANTA IN INDIA care urma sa fie cadoul meu pt luna de miere.De aceea am trimis acel mesaj la emisiune si am intrebat-o daca vrea sa mai accepte acel cadou din partea mea pentru a-i vedea reactia..si am realizat cu stupoare ca a avut o privire de gheata..probabil si-a amintit de nunta pe care a lasat-o in aer.In ultimul moment am aflat ce avea sa urmeze si anume participarea ei la aceasta emisiune pentru a-si crea o imagine si a castiga acei bani.Am mai tras de relatie in speranta ca va fi bine dar rezultatul a fost unul dureros..eu ma simt impacat ca am incercat sa repar aceasta relatie dar ea?oare cum sta si zambeste non stop la camere stiind ce a lasat afara?tind sa cred ca a preferat sa devina o vedete”


” in legatura cu discutia de ieri unde Cornelia spune ca nu am bani,ca nu lucrez as vrea sa ii spun un singur lucru.Nu cred ca o femeie ca ea ar sta cu un barbat sarac.Chiar e invatata pe bani grei si asta se va vedea pe viitor.Se foloseste de acest baiat doar pentru acea suma de bani ce se da la sfarsitul emisiunii dupa care il va lasa asa cum m-a lasat si pe mine pentru mai multi ..si mai multi bani!..”

Ce parere aveti despre aceste zvonuri, credeti ca sunt adevarate? Oare discutia telefonica care va fi prezentata in Gala Saptamanii, face referire la Cornelia?
Articol realizat de Raluca

26 comentarii la “Ce se mai zvoneste pe internet despre una dintre concurentele de la Mireasa pentru fiul meu”

  1. 1
    irina Says:

    oauuuuuuuu ce dezvaluire mie,mise pare foarte adevarat pentruca sa vazut ce reactie a avut cornelia cand a auzit de vacanta in india,,,,daca nu era adevarat nu se baga baiatul asta sa vb asa deaiurea

  2. 2
    Monica Says:

    Daca la parasit dupa ce au facut toate pregatirile pt nunta, eu cred ca a facuto pt ca nu a simtit nimic pt el.

  3. 3
    otilia/magda Says:

    Am banuit ca despre Cornelia e vorba! Eu cred ce spune Samir,nu ar fi spus asemenea vorbe aiurea,stiind ca se va face ”ancheta”,se stie!Samir,gaseste-ti alta iubita,asta nu e ”casa” ,se vede clar!

  4. 4
    ana Says:

    foarte urit….si dupa cum se zimbeste ea in emisie se vede ce doamna va fi ea in viata,,,,da stiti voi cum e,,,la c*rve le chica intotdeauna baeti de treaba

  5. 5
    SILVIA Says:

    cred in ce spune,Samir,pt ca Cornelia este o fata de ghiata, mimica ei gesturile,tupeul,nerabdarea sa faca repede un cuplu,toate acestea o dau de gol ca este perfida,si materialista.Oricum Dragos si Cosmin sunt intr-un mare pericol in acest concurs.

  6. 6
    Nina Violeta Says:

    Nu cred ceea ce spune acest Samir..o fata nu renunta la un baiat pur si simplu,doar ot a deveni vedeta cum spune el..atunci knd a intrat ea in casa nu era nmk sigur k o sa si gaseasca pe cineva k sa castige marele premiu si nu exista comparatie intre Coco si Cristina..Si inca ceva dak chiar ar sp adevarul acest Samir ar trebui sa vina in emisiune sa vedem dak mai spune la fel in fata ei…

  7. 7
    gina Says:

    ceva este, dar vad ca cineva spune ca daca a facut toatea astea ptr nunta, inseamna ca nu simtea nimic ptr el , si atunci ma intreb pe cristina de ce o toaca lumea atita? ca a vorbit despre un iubit?

  8. 8
    ana Says:

    de ce sariti toti cu gura pe Cornelia…eu nu cred in bunatatea acestui Samir….sa se impace cu gandul ca fata nu-l mai vrea,si daca e barbat nu dai din casa ,,ce castigi cu barfa…..daca ar avea ceea ce sustine orce fata materialista facea pasul …..degeaba ai bani daca n-ai suflet,si se pare ca asta ii lipsea lui Samir

  9. 9
    Maria65 Says:

    Eu cred ca este adevarat ceea ce a postat Samir pe facebook. Se vede pe fata ei cat este de perversa si dornica de s*x.

  10. 10
    aura Says:

    din moment ce stim doar punctul tau de vedere, nu cred ca putem sa ne exprimam.. poate nici tu nu esti “icoana”.. si stii cum e.. “cine se aseamana, se aduna..intotdeauna !”. nu sunt fana Cornelia :) ), culmea.

  11. 11
    gabriela Says:

    nu te cred esti aberant nu crezi??????? ai dovezi?????dute la emisiune…sau intra in direct fara sa spui la inceput cine esti ca altfel nu intri in direct..sa vedem reactia ei ….daca tel. de maine este pentru ea iar e aiurea ca ti-ai pus rudele sa sune…inseamna ca esti obsedat baiatule….si chiar nu sunt fan cornelia….

  12. 12
    angela Says:

    nu cred ca e adevarat sunt minciuni.
    mergi la emisiune fata in fata cu ea si atunci vedem cine minte

  13. 13
    eu Says:

    dar in 11 august 2012 este postul sfintei marii…… asta daca sunt ortodoxi …. nu sunt fan cornelia deloc deloc …..

  14. 14
    Talida Says:

    Sper ca Samir va avea curajul sa mearga in emisiune pentru a o demasca, Cornelia e foarte smechera si manipulatoare, manipuleaza pe cei din jur, Cristinei i-a spus ” ai observat ca in scrisoare a mentinut ca nu e prima scrisoare ” ea vroia sa o faca pe Cristina sa se ia de Cosmin, si sunt multe ex in care Cornelia manipuleaza, doar pe Dragos si mama- sa ii putea fraeri asa ca si-a gasit fraerul, ma gandesc ca familia lui Dragos nu vor sta cu mainile in san vor cauta si ei detalii din trecutul Corneliei.

  15. 15
    merry Says:

    Samir, bine ca ai scapat de ea, o fata cu gura punga este foarte rea si se vede, Samir cum o cheama pe mama ei ? cumva Elena Radau nume de fata, daca este asa este clar, ……… si daca stii unde stau nu fata ci mama ei , mai sta in Raureni.

  16. 16
    VALI-TULCEA Says:

    Nu sunt fana Cornelia dar vad ca voi in general barbatii incepe-ti sa aprecia-ti pe ce-a care este langa voi abia dupa ce nu mai este si cand vede-ti ca este cu altul va roade pizma las-o balta accepta ca nu te mai vrea poate are si ea motivele ei daca ai inselat-o cat credeai c-o sa te erte ?

  17. 17
    alina Says:

    Andrei,pe bune ai stat la fundul ei,cum poti sa afirmi despre o persoana pe care nu o cunosti asemenea apelativ?Rusine!

  18. 18
    otilia/magda Says:

    ce par*suta….

  19. 19
    anonim Says:

    Oricum se vede ca in CORNELIA mocneste ceva putred si ascunde multe,adevarul este undeva la mijloc,ea a fugit in emisiune sa para o victima,sa-si faca imagine si pentru bani,l-a muls pe SAMIR si la propriu si la figurat,DRAGOS neavand ce sa-i ofere, ia o plasa mare de tot,se foloseste de el sa nu fie eliminata sa ajunga in finala sa puna mana pe ceva banisori………

  20. 20
    denisa Says:

    Am fost 90 % sigura ca despre ea o sa fie finala,aia e e viata e si are dreptul sa si-o faca asa cum vrea ea,e normal ca orice fata sa vrea de la viata tot ce e mai bun,iar daca era fericita langa ex nu-l lasa pt ca nimeni nu pleaca de bine de acasa.

  21. 21
    gratiela Says:

    Cornelia este prefacuta nu imi inspira incredere

  22. 22
    Ana Bratu Says:

    Eu cred ca este adevarat ce spune Samir. Cornelia e o falsa,o ipocrita si o rautacioasa,de aceea fetele sunt sfatuite sa stea departe de ea.Tot timpul are un zambet zeflemitor si ce s-a mai bucurat cand Cristina era pusa de toti la zid.Ar fi bine ca sa vina Samir si s-o demaste,sa se vada adevaratul caracter. Dragos,stai deocamdata mai departe de ea ,pana se lamuresc lucrurile.

  23. 23
    Inna(Irina) Says:

    Intradevar, refuz sa cred ca aceasta fata (Cornelia)este serioasa!

  24. 24
    euu Says:

    cornelia nu este prefacuta mai incetati ! si gioni . tu esti c….! clar?

  25. 25
    ana Says:

    se vede pe fata corneli cat de rautaceosa este,se foloseste de dragos sa ia marele premiu.

  26. 26
    ana Says:

    va lupta pana optine premiu ,ca baeti are ia afara.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free