Replica lui Stefan NPM3 legata de postarile de pe contul sau de facebook!


stean-npm3

In urma multiplelor mesaje aparute pe contul sau de facebook, Stefan, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, a venit cu un raspuns pentru fanii sai, dupa ce acestia au fost foarte contrariati de socantele dezvaluiri legate de viata sa.

El a dorit sa lamureasca pe toti cei care au vazut postarile aparute pe contul sau, spunand Nu am scris eu toate porcariile”.

Stefan si-a cerut scuze pentru toate controversele aparute Imi cer scuze pentru mesajele care au fost postate de pe contul meu, mi-a fost spart contul de catre Andreea si a postat numai neadevaruri. Voi inchide acest cont pentru moment iar tot ce va aparea de acum inainte va fi scris numai de ea!”

Care credeti ca este adevarul pana la urma?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Replica lui Stefan NPM3 legata de postarile de pe contul sau de facebook!”

  1. 7
    merry Says:

    Stefan, cine are ochi vede tot, noi am vazut-o pe Andreea din casa ce ifose avea a recunoscut ca a avut probleme psihice, nu ea a spus ca tot din cauza unui baiat o luase razna. Nu erati potriviti , ma bucur ca nu ai lasat capul jos nu te merita .

  2. 6
    alexandru Says:

    andreea capu sus si nu baga in seama pe nimeni alexandru cluj

  3. 5
    otilia/magda Says:

    Nu se vedea iubire din partea lui Stefan,catre Andreea!Invers,da! E un nesimtit,nu trebuia sa se casatoreasca cu ea ,daca nu avea sentimente! I-a ”mancat”cativa ani din viata! Nesuferitule!

  4. 4
    mary Says:

    Nu cred ca Stefan i-a provocat acele necazuri despre care spune Andreea. Nu Stefan a fost cel rau in relatie ci Andreea,ea a fost obisnuita sa fie rasfatata de familie,Stefan nu a putut sa-i faca toate poftele ,el az trait mult mai necajit si nu putea sa-i ofere Andreei prea multe. Cert este ca Stefan a iubit-o sincer pe Andreea,ea nu a stiut sa pretuiasca aceasta iubire. Pacat.

  5. 3
    SILVIA Says:

    Stefan te cred,bine ca ai scapat de o femeie periculoasa cu gura mare,asa era si in emisiune,o palavragioaca de 2 bani.tu meriti o fata buna,cu bun simt si desteapta.

  6. 2
    rodica Says:

    esti un neserios,stefan ,daca nu este adevarat ,arata-ne contariul

  7. 1
    cristina Says:

    Chiar daca Andreea a scris acele lucruri, parerea mea este ca a facut-o in urma suferintelor provocate de Stefan. Capul sus, Andreea!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free