Andreea NPM3: “Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de asa ceva”


andreea-npm3

Ranita din nou de catre Stefan, Andreea – fosta concurenta de la Nora pentru mama 3 a simtit nevoita de a se descarca in urma suferintei traite alaturi de sotul ei.

Andreea recunoaste: M-a inselat la orice pas, nu numai fizic cu alte domnisoare, m-a inselat din toate punctele de vedere…si cand cik ne mergea bine relatia el tot ma insela. Este un parvenit, fara scrupule si ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de asa ceva, de calvarul in care m-a tinut!”

Nu este pentru prima oara cand Andreea trece printr-o astfel de suferinta cauzata de catre sotul sau. Data trecuta ea l-a iertat si a sperat ca-si poate salva casnicia si ca va putea fi fericita, insa din pacate lucrurile nu au stat asa. De aceea, fosta concurenta regreta acum faptul ca s-a intors din drum si a avut incredere in Stefan.

Ca si avertisment pentru persoanele care au de-aface cu Stefan, Andreea a postat urmatorul mesaj “Si pe mine m-a pacalit la fel, saracutul, a ramas singur, fara mama, e un baiat ok, calm la locul lui…asta pana cand mi-a umflat ochiul”

“Asta e Stefan Neagu..pacat ca am vazut in el un tata pentru copii mei si un sot, din partea mea nu merita nimic, mi-a facut extrem de mult rau si acum ma simt ELIBERATA COMPLET! IMI PARE RAU DE SUFERINTA PROVOCATA CELORLALTI DIN JURUL MEU, pentru suferinta familiei mele, imi cer scuze

“M-a afectat foarte mult, m-a schimbat si m-a facut o persoana rea, am facut multe prostii din cauza lui si influentata de el, mi-am facut familia sa sufere din cauza lui si asta e singurul adevar”, a marturisit Andreea pe contul sau de facebook.

Ce sfat i-ati da Andreei in aceasta perioada grea din viata ei?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “Andreea NPM3: “Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de asa ceva””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Mihai Simona Says:

    NIMENI NU MERITA SA FIE LOVIT/A !!!! Nu imi vine sa cred cand citesc asa ceva, gen ” o meritai, etc” e oribil!! Ce fel de femei sunteti ?

  2. 12
    merry Says:

    Andreea nu recunoaste ca avea probleme de sanatate, zici ca ai devenit rea, pai cum erai….. buna?

  3. 11
    otilia/magda Says:

    Andreea npm3,ce ma bucur ca ai intrat,asa cum te-am rugat! Sa stii ca te-am sustinut in competitie si nu eram deacord sa-l iei de sot,pe retardat! Un nespalat si urat si batran,fata de tine! Tu esti puternica si o sa-ti gasesti pe cineva,care o sa te trateze ca pe o printesa! Bafta multa si mii de pupici!Esti si foarte frumoasa!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free