Sunteti curiosi sa aflati cat a slabit Gabriela Cristea Toader si daca va mai aparea pe micile ecrane? Aflati raspunsul de aici…


gabi-cristea

De cand nu mai lucreaza la Kanal D, Gabriela Cristea Toader arata din ce in ce mai bine, iar relatia cu sotul ei merge perfect. Potrivit Click, intr-un timp destul de scurt fosta vedeta tv, a reusit sa dea jos 6 kilograme.

Secretul ei in mentinerea unei greutati optime, potrivit declaratiei date pentru Click, este acesta:  „Sportul m-a ajutat enorm. Fac kangoo jumps şi cardio. Mă relaxează destul de mult mişcarea, practic nu o percep ca pe un efort, ci ca pe o stare de bine. Am şi un nutriţionist care mi-a făcut un regim extrem de lejer şi pot să mănânc orice. Nu sunt adepta dietelor, pentru că nu vreau să fiu slabă aşchie. Foamea este nocivă pentru psihic şi te poate face vulnerabil, nervos, chestii care pot dăuna în cuplu. Ori la noi merg toate bine, Marcel e mulţumit de cum arăt şi mai cu seamă eu”

Referitor la planurile sale de viitor, Gabriela ne pregateste o surpriza potrivit celor postate de ea pe data de 27 septembrie 2012, pe contul personal de facebook: Astăzi am început sa lucrez la un proiect despre care am sa va povestesc in viitorul apropiat. Știu ca sunteți curiosi asa ca in câteva zile o sa va dau un indiciu.”

Vedeta nu sta degeaba, ea incearca sa-si faca propria afacere, in colaborare cu sotul sau, Marcel Toader, care ii ofera consultanta financiara.

gabriela-cristea-marcel-toader

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Sunteti curiosi sa aflati cat a slabit Gabriela Cristea Toader si daca va mai aparea pe micile ecrane? Aflati raspunsul de aici…”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    coscodan gabriela Says:

    mai bine aratai inainte dar daca te simti bine asta conteaza

  2. 11
    mirela Says:

    uitativa mai bine la gat nu ie corpul ei

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free