Sunteti curiosi sa aflati cat a slabit Gabriela Cristea Toader si daca va mai aparea pe micile ecrane? Aflati raspunsul de aici…


gabi-cristea

De cand nu mai lucreaza la Kanal D, Gabriela Cristea Toader arata din ce in ce mai bine, iar relatia cu sotul ei merge perfect. Potrivit Click, intr-un timp destul de scurt fosta vedeta tv, a reusit sa dea jos 6 kilograme.

Secretul ei in mentinerea unei greutati optime, potrivit declaratiei date pentru Click, este acesta:  „Sportul m-a ajutat enorm. Fac kangoo jumps şi cardio. Mă relaxează destul de mult mişcarea, practic nu o percep ca pe un efort, ci ca pe o stare de bine. Am şi un nutriţionist care mi-a făcut un regim extrem de lejer şi pot să mănânc orice. Nu sunt adepta dietelor, pentru că nu vreau să fiu slabă aşchie. Foamea este nocivă pentru psihic şi te poate face vulnerabil, nervos, chestii care pot dăuna în cuplu. Ori la noi merg toate bine, Marcel e mulţumit de cum arăt şi mai cu seamă eu”

Referitor la planurile sale de viitor, Gabriela ne pregateste o surpriza potrivit celor postate de ea pe data de 27 septembrie 2012, pe contul personal de facebook: Astăzi am început sa lucrez la un proiect despre care am sa va povestesc in viitorul apropiat. Știu ca sunteți curiosi asa ca in câteva zile o sa va dau un indiciu.”

Vedeta nu sta degeaba, ea incearca sa-si faca propria afacere, in colaborare cu sotul sau, Marcel Toader, care ii ofera consultanta financiara.

gabriela-cristea-marcel-toader

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Sunteti curiosi sa aflati cat a slabit Gabriela Cristea Toader si daca va mai aparea pe micile ecrane? Aflati raspunsul de aici…”

  1. 1
    merry Says:

    Eu cred ca a slabit se suparare, ea este omul care nu suporta sa nu fie pe micul ecran., Nu este pentru televiziune, dar are o prezenta frumoasa in a prezenta un spectacol dar sa citeasca, este frumoasa si atat. Mirela care ia luat locul la NPM este la fel, nu au nici o initiativa decat ce se spune in casca si sa fie cupluri din complezenta asa ca dupa multa lume cele doua sa nu mai apara la NPM.Actorii , dar actor nu cu diploma pe bani, sunt cei mai buni mai inventivi ……..

  2. 2
    viorica Says:

    ????//

  3. 3
    olimpia Says:

    Sunteti preferata mea, imi pare rau ca nu va mai vad pe micile ecrane a tv! Abia astept aparitia dumneavoastra cu un alt show de succes! Noroc in viata!

  4. 4
    mariana-pitesti Says:

    Arata foarte bine,ea slabise inainte de a parasi televiziunea Kanal D.imi place de ea si fizic si intelectual.

  5. 5
    yoyo Says:

    Eu cred ca vrut sa slabesca ,ea este si a fost foarte atenta la prezenta ei la felul de a se imbraca cum arata ;nu copiaza pe nimeni este originala, o prezenta feminina si placuta;dar cum faikul si prostia omeneasca se vinde ,ea nu are ce cauta decat in emisiuni serioase .Uite in ce a transformat vaida aceasta em. live…intr-o parodie de doi lei,pacat!

  6. 6
    otilia/magda Says:

    O femeie foarte frumoasa si corecta! Felicitari!

  7. 7
    sily Says:

    bine spus merry….ai punctat corect!

  8. 8
    Mihaela Says:

    O fi slăbit ,nu contest,dar chiar nu observa nimeni cum e prelucrata poza?
    Uitati-va cât de subtire ii este gâtul in comparație cu fata?
    E prea evident.

  9. 9
    Admin Says:

    poza nu este prelucrata, este doar o iluzie optica din cauza parului…uitati-va mai atent…

  10. 10
    Mihaela Says:

    Hai sa fim seriosi…….
    Nu am nimic cu Gabriela,ii respect munca si bravo ei ca a reușit sa slabeasca,dar poza e clar lucrata(din punctul meu de vedere).
    Capul parca nici nu ar aparține corpului.

  11. 11
    mirela Says:

    uitativa mai bine la gat nu ie corpul ei

  12. 12
    coscodan gabriela Says:

    mai bine aratai inainte dar daca te simti bine asta conteaza

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free