Ce se intampla intre Lorena si Maricel?


lorena-maricel-mpfm

Lorena si Maricel au fost la un pas de a forma un cuplu, insa de la Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, o raceala a intervenit intre ei dupa ce Maricel a declarat ca isi doreste sa paraseasca aceasta competitie.

Dupa aceasta declaratie, Lorena si-a pierdut increderea in el si a decis sa o ia mai usor. Lui Maricel i-a parut rau pentru ceea ce a zis si pentru a se revansa i-a trimis un biletel in care o anunta ca isi doreste sa o cunoasca pe mai departe si ca decizia de a pleca din casa a fost doar in eventualitatea in care nu va forma un cuplu cu ea. Lorena i-a raspuns printr-un biletel ca vor discuta mai multe cand se vor intalni.

Credeti ca Lorena ar trebui sa formeze un cuplu cu Maricel? Argumentati-va raspunsul!

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Ce se intampla intre Lorena si Maricel?”

  1. 2
    Nuty Says:

    El este golanas,obraznic nici frumos nu e….Lorena e prea finuta pentru el si nici o fata din casa nu l/ar accepta…parerea mea, asta este..poate pentru ca nu/mi place mie deloc Maricel……dar…..poate ma/nsel.

  2. 1
    mariana-pitesti Says:

    Eu nu-i vad impreuna,Lorena este o fata sensibila,ea l-a crezut ca are sentimente pentru ea,el in schimb este in primul rand un baiat dur,el tot ce a facut a fost din gesturile lui de golan,el cred ca asa procedeaza in a-si cuceri fetele,dar eu nu-l vad serios.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free