Afla de ce vrut Iulia sa paraseasca aceasta competitie!


iulia-mpfm-1-octombrie-2012

Dupa Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 29 septembrie 2012, Iulia nu a mai facut fata presiunii din competitie si a luat decizia de pleca acasa. Ea si-a facut pagajele si a rugat stafful sa-i deschida porta pentru a parasi Casa Fetelor si a Mamelor. Dupa cateva zeci de minute bune de asteptare, poarta nu s-a deschis, iar Iulia a fost nevoita sa revina in casa.

Printre motivele dorintei sale de abandonare sunt pierderea locului de munca, dar si amintirea fostei relatii care nu ii da pace.

Ce parere aveti de decizia Iuliei de a parasi competitia inainte de a se face eliminari?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Afla de ce vrut Iulia sa paraseasca aceasta competitie!”

  1. 7
    gratiela Says:

    ea a stiut ca trebuie sa stea in casa un an de ce a mai venit nu are scuze

  2. 6
    Nuty Says:

    Cand a semnat contractul, a fost clar pentru un an cel mult, se stia din editiile anterioare ca/n casa viata nu e roz tot timpul…..nu are nici o scuza!

  3. 5
    otilia/magda Says:

    Nu are scuze,oricare ar fi motivele! daca se intampla asta dupa 7 luni,mai ziceam,dar dupa o luna,…nu o inteleg! Cred ca are ceva la mansarda … dupa felul cum priveste! Am placut-o la inceput…imi pare rau!

  4. 4
    Tilda Says:

    Da, daca nu-i ca ea ,nu-i mai convine. Eu am tinut cu ea dar imi pare rau acum.Nu trebuia sa intre,sau sa se inscrie in competitie. Este totusi al saptelea sezon, 5 NPM si al doilea mpfn. Sa nu-mi spuneti ca nu a stiut ce asteapta. Si daca gasea pe cineva si ramanea un an???Sa avea ea alte ganduri! Eiii sa plece…..nu=mi plac persoanele care nu stiu ce vor. Nu cred ca e dupa ea, a semnat un contract.( sau nici aia nu conteaza?),deja ma si inerveaza. Cati vroiau sa intre si nu au putut? Poate din cauza ei.

  5. 3
    rodica Says:

    dar cand a acceptat sa intre in casa nu s-a gandit la serviici ,la ziua de maine,eu nu le inteleg de loc doar nu le-a obligat nimeni sa semneze contractul ,daca a astiut ca are servici trebuia sa lase pe alta in locul ei care nu are servici,acum lasati sa stea in casa ,ca ma enerveaza astfel de persoane care ar prinde mai multi iepuri odata

  6. 2
    mame stirbe... Says:

    este cea mai frumoasa fata din casa ….despre servici;fata cu capul pe umeri,se gandeste si la ziua de maine …….

  7. 1
    nutii gheatau Says:

    un servici este foarte greu de gasit in ziua de astazi ii dau dreptate!despre fosta relatie este bine so tineti in casa sa nu plece!asta nui un motiv sa plece ca doar si asa a parasito fostu!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free