Iata cateva poze de la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea! Astazi el se afla la Cluj Napoca!


adrian-mpfm-oradea

Ieri, Adrian s-a aflat in Oradea, unde s-a intalnit cu o parte din fanii sai. Edina nu s-a aflat la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea. Astazi, fostul concurent se afla la Cluj Napoca. Locul de intalnire este in fata statuii lui Matei Corvin din Centru, intre orele 15.00-17.00.

Iata cateva poze de la intalnirea cu fanii din Oradea:

adrian-mpfm-fani-oradea

adrian-mpfm-fan-oradea

adrian-mpfm-fana-oradea

24 comentarii la “Iata cateva poze de la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea! Astazi el se afla la Cluj Napoca!”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    cory Says:

    nu este nici o asemanare intre florin si adrian.O fi avind florin citeva probleme de comportament dar idiot ca adrian nu este.Florin are curajul sa spuna ca sa indragostit ati vazut ce lucruri frumoase spune despre o fata in schimb adrian decit jignea in fel si chip toate fetele ,din cite fete dragute au fost in acea editie si care lau placut pe adrian ptr el niciuna nu a fost suficient de buna,parca era vedeta de cinema asa se comporta.Dar edina ia tras teapa,a fost adrian in oradea si nici macar nu sa dus sal salute,dupa ce la folosit ia tras clapa.De asa este cind alegi ramai cu PLEAVA.

  2. 19
    Ana Says:

    Daca Adrian ar fi vrut sa se casatoreasca cu Edina la finala ea se casatorea cu el pt BANI dar el a mirosito de la inceput si nu voia o relatie cu ea cei din staff i-au prezentat la finala ca si pereche ceea ce nu erau .Nu va faceti griji pt Adrian ca o sa-si gaseasca el pe cineva alaturi de el Edina nu era de nasul lui.

  3. 18
    SILVIA Says:

    RODICA,DUTE FATO LA PSHIHOLOG CA AI PROBLEME GRAVE ,FRUSTRAT-O,MA INTREB CUM O FI BARBATII DIN VIATA TA,DACA NU SUNT ASA LIBIDINOSI CA ADRIAN,TU SIGUR ESTI O LIBIDINOASA ACRA SI ASUDATA DE GRIJA ALTORA ,VAI DE CAPUL TAU!

  4. 17
    Maria65 Says:

    Anana,eu cred ca este o diferenta mare intre Adrian si Florin asa ca nu este cazul sa-i compari.Daca tu nu ai fost fan Adrian Pricope asta nu inseamna ca trebuie sa-i asemeni. Comportamentul lui Adrian nu se aseamana cu a lui Florin.

  5. 16
    rodica Says:

    unde sunt multimea aia de “fani “ai asudatului?
    este slab ,zici ca a tras la jug,a pornit in tara dupa pomana ,i s-au terminat proviziile,ca banii nu cred ca i-a primit de la antenisti ,i-a vedea la primavara ,faceti va rog o cheta si aprovizionati-l cu haine de iarna ,fie-va mila de el

  6. 15
    doinitza Says:

    Tilda ai perfecta dreptate in ceea ce ai scris . Stie cineva de ce nu a fost Edina s-au mama Edinei sa se intalneasca cu Adrian ? Cred ca merita Adrian atata lucru din partea Edinei o intalnire in oras.

  7. 14
    rodica Says:

    foarte bine ca a avut pe cine prosti edina

  8. 13
    rodica Says:

    era clar ca edina nu-l vrea ,cum credeti ca se putea apropia edina de libidinosul si incultul acesta?

  9. 12
    rodica Says:

    mereti ma cu adrian al vostru ,nu l-ati terminat de ridicat in slavi pe acest mitocan de om ?
    vai de capul vostru ,v-ati facut un idol din el ,faceti-i si o icoana si inchinati-va lui ca numai asta va lipseste ,graul si malaiul vi l-ati vandut pentru un ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa nu mai zic cum ,sunteti de tot rahatu

  10. 11
    anana Says:

    admir compunerea versurilor ,dar nu am fost fan ADRIAN ,felicitari ADRIANA
    acum in aceasta editie ,mai este unul cazut in cap cum era ADRIAN ,FLORIN se numeste ,o fi fost el accidentat ,dar si bunica-sa MARIA la fel ca el este ,deci este mostenire din neam cu handicap ,la cap :D

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free