Iata cateva poze de la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea! Astazi el se afla la Cluj Napoca!


adrian-mpfm-oradea

Ieri, Adrian s-a aflat in Oradea, unde s-a intalnit cu o parte din fanii sai. Edina nu s-a aflat la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea. Astazi, fostul concurent se afla la Cluj Napoca. Locul de intalnire este in fata statuii lui Matei Corvin din Centru, intre orele 15.00-17.00.

Iata cateva poze de la intalnirea cu fanii din Oradea:

adrian-mpfm-fani-oradea

adrian-mpfm-fan-oradea

adrian-mpfm-fana-oradea

24 comentarii la “Iata cateva poze de la intalnirea lui Adrian cu fanii din Oradea! Astazi el se afla la Cluj Napoca!”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    ANA SOFIA Says:

    EDINA N-A VENIT LA INTALNIREA CU ADRIAN DE LA ORADEA,DUPA CE S-A VAZUT CU SACI-N CARUTA MAI AVEA ROST??????

  2. 23
    D.M Says:

    Dupa nr. de comentarii se vede ca Adrian nu a fost doar un simplu spectator in propria-i piesa. Uitati-va cand se posteaza ceva de ceilalti cate comenturi au. Adrian sa fii fericit! Las-o pe Edina ca oricum nu merita. Si eu am votat-o, dar nu pentru ea ci doar strategic. A fost cea mai buna varianata. Cine sa castige, vulgara de Andrada, vulpita de Alexandra sau smechera de Monica? Macar ea a avut un comportament decent, atat cu tine cat si cu restul. La fel cum ai vrut tu sa o sustii, la fel am facut-o si noi.

  3. 22
    merry Says:

    Diana se oftica ca a fost refuzata asta e ce sa faca , ai un fizic urat, pielea prea alba uah…….

  4. 21
    nina Says:

    Ofticaţilor şi veninoşilor, dacă nu sunteţi fan a cuiva nu comentaţi, nimeni nu vă cere să-i agreaţi ori să-i urmăriţi pe la TV( Rodica şi alţii…). Adrian a fost în un fel , Florin e în alt fel. Adrian a fost cel mai simpatic băiat din emisiune, corect şi cu bun simţ. Edina chiar nu l-a meritat, e mult prea tînără. Florin are şi el scîrba lui în viaţă, de ce vă bateţi joc de el şi bunica lui, chiar nu vedeţi că şi aşa îi doare???? Lăsaţi-i dacă nu vă plac, va fi mai bine şi pentru ei şi voi nu vă veţi învenina. (Scuze) Faceţi un bine, că răul vine de la sine, nechemat.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free